به گزارش خبرنگار مهر، آماده شدن متن 12 بندی استیضاح وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و تحرک برای فراهم شدن مقدمات استیضاح کامران دانشجو در حالی از سوی سعدالله نصیری قیداری عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اعلام شده که چند روز پس از رسانه ای شدنش، نامه حمایت 215 نماینده مجلس شورای اسلامی در حمایت از فعالیت های کامران دانشجو وزیر علوم در مجلس قرائت شد.
در بیانیه 215 نماینده مجلس در حمایت از اقدامات وزارت علوم آمده است: "ما نمایندگان ملت شریف و انقلابی ایران در مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات شجاعانه و مدبرانه وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به یکسال گذشته در حوزه های علمی، پژوهشی، فرهنگی و مدیریتی و ایجاد فضای مناسب جهت ورود نخبگان و اساتید جوان و انقلابی در دانشگاه ها جهت پیشرفت و تعالی کشور، در زمینه های معنوی و مادی و تقویت اصول انقلاب به ویژه اقدامات انقلابی آن وزارتخانه حمایت خود را از این اقدامات اعلام داشته و مصرانه می خواهیم با تداوم و تسریع به انجام این سیاست ها با استفاده از همه ظرفیت های موجود با جدیت و اولویت به جهت عفاف و حجاب در دانشگاه ها و تقویت ارزش های اسلامی، بالا بردن بصیرت دینی و افزایش کارآوری دانشگاه ها، همه همت و توان خود را به کار بگیرد."
علی عباسپور تهرانی فرد - رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در مقام تحلیل این تناقض به مهر گفت: درباره برخی نامه ها از نمایندگان مجلس می خواهند امضا کنند و چون امضا بلافاصله می خواهد انجام شود بنابراین نمایندگان نیز فرصت فکر کردن پیدا نمی کنند و به این جهت که تصور می کنند بحث خاصی هم نیست لذا نامه، طرح یا پیشنهادی را امضا می کنند که این می تواند شامل نامه استیضاح یا حمایت باشد.
وی در عین حال گفت: نمایندگان وقتی می خواهند رأی دهند و این رأی به تصویب یک قانون یا به یک حرکت منجر شود، آن موقع واقعا فکر می کنند. طرح های بسیاری هستند که وقتی مطرح می شوند خیلی از نمایندگان امضا کرده اند چون ممکن است فرصت مطالعه اش را نداشته باشند. اما وقتی در صحن می خواهد برای این طرح رأی گیری صورت گیرد، دقت می کنند و ممکن است همان افرادی که امضا کرده اند رأی ندهند.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: از یک طرف برای یک وزیر بحث استیضاح مطرح می شود و از طرف دیگر نامه حمایت نمایندگان از وی تهیه می شود. وقتی حرکتهای متضاد در یک زمینه دیده می شود نمی توان روی آنها حساب خاصی باز کرد و نتیجه نهایی را باید در صحن مجلس و پس از مشورت دقیق با نمایندگان ملاحظه کرد.
عباسپور درباره دیدگاهش نسبت به عملکرد وزیر علوم به مهر گفت: در برخی موارد نسبت به عملکرد دکتر دانشجو وزیر علوم اشکالاتی وارد است اما به نظر می رسد وزیر علوم با دقت نظر و دقت در مدیریت به مناسب سازی روند آموزش عالی در کشور اقدام می کند. مهمترین اقدام در این زمینه نیز این است که بتواند استقلال وزارت علوم را حفظ کند. در صورتی که وزیر علوم بتواند به طور مستقل تصمیم گیری کند و وزارت علوم را به طور مستقل اداره کند آنگاه اعتقاد داریم که وزارت علوم به نحو مطلوب اداره می شود. این توصیه ای بوده که در ابتدای وزارت دکتر دانشجو به وی اعلام شد.
نظر شما