محمدرضا تابش در بازدید از دبیرستان نمونه اردکان اظهار داشت: سیستم آموزشی کشور پویا نیست و قدمت آن سبب افت کیفیت شده و ارتقاء کیفیت در آموزش و توجه بیشتر به امر پرورش ضروری است.
وی دانش آموزان را سرمایه های معنوی جامعه دانست و افزود: شما دانش آموزان با دستهای پر توان، اندیشه های نو برای دانستن، احساس پاک برای پیشرفت و آبادانی ایران عزیز، بزرگترین سرمایه های معنوی این کشور هستید.
تابش با اشاره به اینکه دانش آموزان امانتهای بزرگ خداوند در دستان معلمان هستند افزود: معلمان موظفند این استعدادها را پرورش دهند و در مسیر رشد، تعالی و کمال قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: رشد، یک جریان یک طرفه نیست، بلکه یک فرآیند بسیار پیچیده است و نمی توان تشخیص های خود را به کودکان و نوجوانان و جوانانمان، تحمیل کنیم.
تابش ادامه داد: در فرآیند رشد، خود انسان باید مشارکت داشته باشد و باید نیازها و پرسشهای کودکان و نوجوانانمان را بشناسیم و به آنها پاسخ درست و منطقی بدهیم.
وی یادآور شد: هدف از پرورش دانش آموزان این است که آنها انسانهایی دیندار، با اخلاق، خودباور، پایبند به عظمتها و مواریث دینی و ملی و فرهنگی بار بیایند و شکل گیری این مهم منوط به دانش و آگاهی والدین و معلمان است و باید در فضایی انسانی و سرشار از مشارکت و تفاهم انجام گیرد.
نماینده مردم اردکان در مجلس همچنین با بیان اینکه نباید مانع طرح پرسش دانش آموزان در هر زمینهای شویم، گفت: باید به پرسشهای دانش آموزان گوش فرا دهیم و به آنها پاسخ دهیم و اینگونه نباشد که هم پرسش و هم پاسخ توسط معلمان و مربیان طرح شود که این هدر دادن هزینه و وقت است.
وی همچنین با اشاره به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، انجام تحصیلات تا پایان دوره دبیرستان را طبق این قانون برای همه رایگان دانست و با بیان اینکه بیشترین حجم بودجه به آموزش و پرورش تعلق می گیرد، افزود: هنوز دانش آموزان مستعدی وجود دارند که به خاطر فقر و نداری از تحصیل محروم می شوند و یا از طی مراحل عالیه تحصیلی باز می مانند.
تابش ادامه داد: جامعه برخوردار از عدل، جامعه ای است که در آن همه، فرصت دسترسی مساوی به امکانات را داشته باشند و این مهم با اصلاح ساختارهای اقتصادی، توزیع عادلانه امکانات و اعتبارات و مشارکت خیرین و آنهایی که امکانات مالی بیشتری دارند، انجام می پذیرد.
وی افزود: باید در جهت ارتقا وضعیت مالی و نیروی انسانی و اختصاص اعتبارات لازم برای گسترش فضاهای آموزشی و بهبود وضعیت معیشتی معلمان در آموزش و پرورش تلاش کرد.
دبیرستان نمونه اردکان در سال تحصیلی گذشته آمار 100 درصد قبولی در کنکور را داشته که تنها از یک کلاس، هفت نفر در رشته پزشکی پذیرفته شده اند.
همچنین از 20 نفر دانش آموز رشته ریاضی در یک کلاس، 18 نفر در مهندسی روزانه پذیرفته شده و در سالهای اخیر درصد قبولی این دبیرستان در دانشگاه امیر کبیر ( پلی تکنیک سابق) رشد چشمگیری داشته و امسال نیز دو نفر از دانش آموزان این واحد در آن مرکز دانشگاهی پذیرفته شده اند.
در مجموع در سال گذشته 97 دانش آموز رشته ریاضی و 86 نفر در رشته تجربی در دانشگاهها از این دبیرستان پذیرفته شده اند.
این دبیرستان هم اکنون با 215 نفر دانش آموز نخبه اردکانی در 9 کلاس با همت مدیر و معلما خود به کار پرورش استعدادهای منطقه و آینده سازان این دیار می پردازد.
نظر شما