۹ مهر ۱۳۸۳، ۱۱:۲۹

در مراسم آغاز سال تحصيلي مؤسسه باقرالعلوم مطرح شد :

حجت الاسلام پارسانيا : حاكميت علم و توسعه مدرن به حذف سنت‌هاي ديني مي‌انجامد

مدير مؤسسه آموزش عالي باقرالعلوم عصر روز چهارشنبه در جشن آغاز سال تحصيلي و ولادت امام زمان‌ (عج) با اشاره به فصل چهارم برنامه چهارم توسعه گفت: اگر قرار باشد علم مدرن، توسعه را معنا كند، توسعه مدرن ايجاد و نتيجه آن بسط مدرنيته و حذف سنت‌هاي ديني در جوامع ما مي‌شود.

 

 



 به گزارش گروه دين وانديشه خبرگزاري "مهر" به نقل از پايگاه اطلاع رساني  رسا، حجت الاسلام پارسانيا افزود: اگر در فصل چهارم برنامه چهارم توسعه با عنوان توسعه دانش ‌مدار، مسئله‌اي مبني بر نسبت علم با فرهنگ مطرح و در مورد علم فرهنگ ‌مدار پرسشي ارائه مي‌شد مطمئناً مؤسسه آموزش عالي باقر‌العلوم (ع )جايگاهي در اين برنامه پيدا مي‌كرد.

وي ادامه داد: توسعه بايد از تبيين علمي برخوردار باشد و مهم است كه علم از حوزه كدام فرهنگ توسعه را معنا مي‌كند. متأسفانه در برنامه توسعه نسبت علم با فرهنگ اسلامي مورد توجه قرار نگرفته است.

حجت الاسلام پارسانيا گفت : هدف از تأسيس چنين مراكز علمي در حوزه جست وجو براي پاسخ به اين سؤالات است. متأسفانه به دليل آن كه مديريت فرهنگ و برنامه‌ريزان ما به اين موضوع توجه نكرده و در نگاه آنان نبوده است در برنامه چهارم يك جا هم پيدا نكرديم كه وجود موسسه آموزش عالي باقرالعلوم  را توجيه كنيم.

وي افزود: رسالت اصلي ما در سال جاري تعميم درس توسعه دانش ‌مدار به دانش فرهنگ‌ مدار است، اين مسئله بسيار جدي و اساسي اين مؤسسه خواهد بود.

مدير مؤسسه آموزش عالي باقرالعلوم در بخش ديگر از سخنان خود گفت : بودجه اين مركز از سوي دفتر تبليغات اسلامي و كمك‌هاي دولت به امر تبليغات تأمين مي‌شود كه ما در تلاشيم اين مركز در ذيل رديف‌هاي مراكز آموزش عالي قرار گيرد تا بودجه‌اي مستقل براي انجام رسالت خود بيايد.

وي افزود: جايگاه اين مركز در حاشيه دو نهاد علمي حوزه و دانشگاه است و هدفش هدفي فرهنگي است كه جايي جز اين مركز تأمين كننده آن نيست. از يك سو ريشه در فرهنگ و تمدن حوزوي و از سوي ديگر نگاهي دارد به نيازهاي دنياي مدرن كه در اين سال‌هاي بحراني گرفتار آن شده است.

معاونت آموزش دفتر تبليغات اسلامي ادامه داد: بدون شك پاسخگويان به اين نيازها از چنين مراكزي بر مي‌خيزند و آينده‌ نگري جامعه را تأمين مي‌كنند، به شرط آن كه در اين فضاي پر التهاب، نيازها و هدف درست شناخته شود و مسير درست انتخاب شود و نگاه به مقصد نيز مستمر باشد تا گمراهي ايجاد نشود.

 

کد خبر 116620

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha