به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر، دكتر محمود احمدي نژاد در حاشيه ملاقات عمومي خود با ساكنان منطقه 13 تهران ، ضمن تاكيد بر اهميت سرويس هاي بهداشتي در شهرهاي بزرگ گفت: بيش از 70 درصد مردم ، طول روز را بيرون از منزل و بيشتردر فضاي عمومي شهر سپري مي كنند.
وي افزود: در تهران به يك هزار و 500 مجموعه سرويس هاي بهداشتي براي خدمات شبانه روزي نياز است كه يك هزار دستگاه آن توسط مساجد و 350 دستگاه نيز از سوي شهرداري ايجاد مي شود.
شهردار تهران همچنين با اشاره به توليد روزانه هفت هزار تن زباله در تهران، يادآور شد: اين زباله طي دهها سال به طور غير بهداشتي و با اثرات مخرب زيست محيطي در كهريزك دفن مي شود ولي شهرداري در نظر دارد كه طي دو مرحله عمليات بازيافت را سامان دهد.
وي اين دو مرحله را به ترتيب شامل توليد كمپوست و بهره برداري هاي اقتصادي از زباله عنوان و تصريح كرد:در مرحله نخست هدف كاهش هزينه ها و بهبود وضعيت زيست محيطي از طريق بازيافت دو هزار تن از زباله تهران است كه هفته جاري مراسم افتتاح آن برگزار شده و تا پايان سال اين ميزان به شش هزار تن خواهد رسيد.
به گفته شهردار تهران براي كاهش هزينه هاي حمل زباله ، عمل بازيافت در سه نقطه از شرق ، غرب و كهريزك صورت خواهد گرفت.
احمدي نژاد هدف از اجراي فاز دوم اين پروژه را سود آور كردن زباله در شهر تهران دانست و تصريح كرد: در اين مرحله يك هزار تن شيشه ، كاغذ ، چوب ، مواد پلاستيكي و فلز موجود در زباله تهران از مبدا تفكيك خواهد شد كه در حال حاضر كار تفكيك كاغذ با اعطاي سطل هاي مخصوص به مدارس ، ادارات و مراكز توليد زباله هاي كاغذي آغاز شده است و كارخانجات مقوي سازي نيز به استعداد 10 تن به بهره برداري رسيده و تا پايان سال به 60 تن خواهد رسيد.
شهردار تهران همچنين بر زيباسازي و آماده سازي بيش از دو هزار مدرسه در تهران را از ديگر اقدامات شهرداري برشمرد و افزود: مدارسي كه كار زيبا سازي آن تا 10 مهر ماه انجام نشده در نوبت بعدي اقدامات لازم انجام خواهد شد.
وي در ادامه با اشاره به استفاده از چهار فروند هلي كوپتر در ناوگان آتش نشاني تهران گفت: دو فروند از اين هلي كوپتر ها در روز 7 مهرماه وارد ناوگان شده و دو فروند ديگر نيز در حال تجهيز مي باشند و اميدواريم با اين اقدام زمان حضور در محل حريق و حوادث كاهش يابد.
به گفته دكتر احمدي نژآد با توجه به تراكم ترافيكي و فشردگي بافت هاي تجاري و مسكوني در تهران استفاده از هلي كوپتر در ناوگان آتش نشاني در كاهش زمان و افزايش سرعت عمل كه حرف اول را در حريق و حوادث مي زنند تاثير زيادي داشته باشد.
شهردار تهران همچنين در پاسخ به سئوال يكي از خبرنگاران در خصوص قيمت ميوه ، با اشاره به اينكه بر اساس قانون مصوب مجلس ششم شهرداري ها هيچ مسئوليتي در مديريت توزيع كالا ندارند يادآور شد: شهرداري به دليل احساس مسئوليت نسبت به مردم يكسري مراكز و ميادين توزيع ميوه و تره بار در سطح شهر ايجاد كرده و تفاوت قيمت ميوه نيز در اين مراكز نسبت به بازار آزاد بسيار زياد و به نفع مردم است.
به گفته وي شهرداري تهران از طريق برقراري ارتباط با توليد كنندگان و اجاره غرفه ها به توليد كنندگان واقعي توانسته ميوه هاي ارزانتري نسبت به بازار آزاد در اين ميادين عرضه كند ولي اين ميادين فقط 40 درصد ميوه هاي مورد نياز شهر تهران را تامين كرده و شهر تهران نيز در مجموع 25 درصد مصرف كل كشور را دارد لذا تنها راهكار ممكن براي كاهش اين قيمت توجه بيشتر دستگاهها مسئول به موضوع مذكور است.
شهردار تهران در خاتمه توجه و رسيدگي به نخبگان را وظيفه تمام دستگاهها و مسئولان دانست و عنوان كرد: گروه ايده پردازان شهرداري تهران جمعي از نخبگان كشور هستند كه با نگاه كنجكاوانه به سطح شهر و بررسي مشكلات ايده هاي جالبي را براي رف5ع مشكلات و پيشرفت شهر ارايه مي دهند.
نظر شما