علی اکبر پاسندی در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: بازسازی ذخائر از بخشهای بسیار با اهمیت شیلات است و نتیجه عمل آن مستقیم در سبد خانوار جامعه صیادی وارد شده و رونق اقتصادی ساحل نشینان را به همراه دارد.
وی اظهار داشت: این بخش با حفظ ذخائر با ارزش دریای خزر وظیفه خود را در قبال نسل های آینده به خوبی ایفا کرده و با تکثیر مصنوعی مولدین و رها سازی انواع بچه ماهیان خاویاری و استخوانی حفظ و بقاء آنها را تضمین می کنند.
وی خاطرنشان کرد: هدف اصلی این مرکز پرورش بچه ماهیان خاویاری و رها سازی آنها به دریاست که از سال قبل در این مرکز علاوه بر پرورش بچه ماهیان خاویاری ، تکثیر و پرورش بچه ماهیان استخوانی نیز انجام می شود.
وی گفت: به همین خاطر از سوی سازمان شیلات ایران برنامه مصوب پنج ساله تکثیر و پرورش ماهیان استخوانی برای این مرکز تعیین شد.
پاسندی افزود: یکی از آرزوهای دیرینه بخش بازسازی ذخائر بی نیازی از تهیه مولد از دریاست لذا در سال جاری تعداد کافی از بچه ماهیان کلمه ، کپور و سفید را با هدف مولد سازی در استخرهای خاکی نگهداری می کنیم تا در سال های آتی نه تنها به طور کامل از مولد دریایی بی نیاز شویم بلکه در این مورد به استان های دیگر نیز مولد ارسال کنیم.
نظر شما