سرهنگ رضا غنی لو در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اظهارات معاون اجتماعی نیروی انتظامی مبنی بر راه اندازی ایستگاههای محلی پلیس افزود: تئوری پلیس جامعه محور امروز در اکثر کشورهای توسعه یافته در حال انجام است و تا کنون نیز خروجی موفقیت آمیزی داشته است.
وی ادامه داد: یکی از ارکان این نظریه سازماندهی محله و مردم آن در پیشگیری از جرم، سلب فرصت ارتکاب جرم و ساماندهی سرمنشاهای تولید جرم و ناهنجاری با نگاه جغرافیایی و ابزار مشارکت مردم و تمام نهادهای زیربط در محله است.
رئیس مرکز اطلاع رسانی نیروی انتظامی گفت: در این روش مدیریت اجرایی از پایین به بالا صورت می گیرد.
وی تصریح کرد: با زیرساختهایی که با تکیه بر فرهنگ غنی اسلامی در بحث شورا در سالیان گذشته با همکاری شوراها، سازمانهای مردم نهاد، مساجد، انجمن اولیای مدارس و مراکز بهزسیتی و... شکل گرفته، پلیس به دنبال مدیریت محله محور جرایم و بی نظمی ها از طریق مشارکت مردمی است.
سرهنگ غنی لو گفت: به این منظور به زودی انجمنهای معتمد پلیس در محلات که احتمالا همان شورایاریهای محلات، مدیران انتظامی، ترافیکی و امنیتی و نمایندگان سازمانهای حمایت محور و نظارتی محله هستند، فعال می شود.
وی ادامه داد: در این مدل مسئولان محله موظف به ارائه عملکرد به نمایندگان مردم هستند و اهالی محل نیز به عنوان بازوی اجرایی روسای پلیس در پیشگیری از جرایم عمل می کنند.
رئیس مرکز اطلاع رسانی نیروی انتظامی اظهار کرد: از نظر عملیاتی نیز ایستگاههای پلیس محلات که قبلا در بسیاری از محلات ایجاد شده اند تقویت و فعال می شوند.
وی گفت: این طرح کشوری بوده اما در حال حاضر در کلان شهرهای کشور اجرایی می شود و پس از موفقیت آمیز بودن به سراسر کشور تعمیم می یابد.
پیش از این سردار کارگر، معاون اجتماعی ناجا گفته بود: با مذاکراتی که درباره محل ایجاد ایستگاه ها با شهرداری داشته ایم، در آینده نزدیک از کلانتری ها عبور و ایستگاه های محلی پلیس را به منظور برخورد مناسب با آسیب های اجتماعی راه اندازی خواهیم کرد.
نظر شما