رامین حاتمی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز افزود: این ایستگاه 24 روز زودتر از مدت برنامه ریزی شده تعمیر و راه اندازی شد که ضمن جلوگیری از سوختن 260 میلیون فوت مکعب گازهای همراه نفت، منجربه افزایش تولیدی به میزان 120 میلیون فوت گاز و 91 هزار بشکه مایعات گازی شده است.
وی اظهار داشت: مدت زمان تعمیرات اساسی چهارساله ایستگاه تقویت فشار گاز شماره سه مارون مشابه دوره های پیشین در 35 روزکاری برنامه ریزی شده بود که با تمهیدات و اصلاحیه های به عمل آمده به 11 روز کاهش یافت.
حاتمی گفت: اگرچه طرح های اصلاحی و تمهیداتی به منظور کاهش زمان تعمیرات اساسی در این واحد انجام شده بود اما برنامه ریزی صحیح و کار شبانه روزی گروه های تعمیراتی و عملیاتی مهمترین عامل نیل به اهداف تعیین شده بوده است.
مدیر عملیات شرکت بهره برداری نفت وگاز مارون این موفقیت را دستاورد جدیدی در صنعت نفت خواند که حاصل تعهد و تلاش کارکنان تمام شرکتها، ادارات و پیمانکاران بوده است.
وی یادآور شد: این ایستگاه در 65 کیلومتری شرق اهواز است و روزانه پنج میلیون فوت مکعب گاز و حدود چهار هزار بشکه مایعات گازی تولید می کند که از این نظر بیشترین تولید مایعات گازی در بین تاسیسات مشابه را دارد و توقف آن واحد تاثیر زیادی در کاهش تولید تأسیسات تقویت فشار گاز خواهد داشت.
شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون از شرکتهای بهره بردار تابع شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب است که در حوزه عملیاتی خود به وسعت بیش از یک هزار و 370 کیلومتر مربع، شش کارخانه بهره برداری، پنج کارخانه نمک زدایی، هشت ایستگاه تقویت فشار گاز، دو واحد گاز و گاز مایع و دو واحد تزریق گاز فعال در اختیار دارد.
نظر شما