به گزارش خبرنگار مهر در میاندوآب، ابراهیم فتح الهی عصر یکشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان میاندوآب افزود: در کارگروه فرهنگ و هنر هیئت دولت در آذربایجان غربی اختصاص 530 میلیارد ریال جهت اجرای طرح های فرهنگی در استان مصوب شده بود.
وی حوزه های علمیه را از ارکان مهم پایداری هر شهر دانست و بیان داشت: شهرستان میاندوآب در ایجاد حوزه های علمیه و برنامه های آن یکی از شهرهای پیشروی استان محسوب می شود.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان غربی بر استقرار روحانیان مقیم در شهرستان تاکید کرد و اظهار داشت: حضور و استقرار روحانیان موجب تقویت حوزه های علمیه، دانشگاه ها و توسعه فضای فرهنگی و معنوی جامعه می شود.
فتح الهی در ادامه، بخشی نگری را از آسیب های جدی در نظام اداری کشور عنوان کرد و گفت: با تفکر مدیریت جمعی برای رسیدن به اهداف مشترک در زمان بندی مشخصی می توان در شتاب بخشیدن به توسعه و آبادانی منطقه موثر بود.
ارائه پیشنهاد ایجاد سه بخش جدید در میاندوآب به وزارت کشور
این مقام مسئول با اشاره با جمعیت بالا و موقیت جغرافیایی شهرستان میاندوآب، افزود: برای تقویت مدیریت این شهرستان از طرف استانداری آذربایجان غربی پیشنهاد ایجاد سه بخش جدید در این شهرستان به وزارت کشور ارائه شده است.
وی استعداد سنجی و توجه به پتانسیل ها و ظرفیت های این شهرستان را برای هدف گذاری توسعه ضروری دانست و خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیت ها و نیروی انسانی پویا و فعال، میاندوآب قابلیت تبدیل شدن به یک شهر دانشگاهی در استان را دارد.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه میاندوآب شاهراه ارتباطی سه استان آذربایجان های غربی و شرقی و زنجان است، بیان داشت: این ویژگی فرصتی مناسب برای شتاب بخشیدن به توسعه منطقه را فراهم می کند.
فتح الهی گسترش اقماری امکانات دولتی را برای توسعه شهرستان مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: بهره گیری بخشی از فضای مدیریتی استان با ظرفیت سنجی و بهره گیری از ویژگی های خاص این شهرستان می تواند موجب جهش در توسعه میاندوآب شود.
شهرستان میاندوآب در جنوب دریاچه ارومیه و جنوب شرقی آذربایجان غربی با جمعیتی بالغ بر 245 هزار نفر و بین دو رود مهم زرینه و سمینه رود واقع شده است.
شهرستان میاندوآب دارای سه بخش و شهر مرکزی یا میاندوآب، باروق و چهار برج یا مرحمت آباد است.
نظر شما