به گزارش خبرگزاری مهر، در گردهمایی آنلاینی که تا 15 اکتبر ادامه دارد دانشگاههای علاقمند سراسر دنیا قرار است تجربیات و نظرات خود در رابطه با بیماری ایدز، شیوه مقابله با آن و راه حلهای مناسب برای کمک به جامعه جهانی را با یکدیگر در میان گذاشته و در نهایت تیم مامور سازمان ملل، اطلاعات بدست آمده از این گردهمایی را جمع آوری کرده و آمار دقیق مبتلایان به ایدز در دانشگاههای دنیا را منتشر کنند.
تحقیقات جدید نشان میدهد با توجه به تاثیرات منفی بیماری ایدز بر روی آموزش عالی و بدلیل وجود مراکز درمانی، بیمارستان، مشاور، روانشناس، سرویسهای اجتماعی و کلینیک بالینی در دانشگاهها، موسسات آموزش عالی نقش بسزایی در درمان، پیشگیری و آموزش مباحث مربوط به ایدز دارند اما دولتها عموما توجه زیادی به این مسئله نمیکنند. در صورتی که برای مقابله با این بیماری باید توجه دانشگاهها به شناسایی کارمندان و دانشجویان مبتلا باشد و آنها را تحت حمایت مستقیم خود قرار دهند.
با توجه به اینکه اطلاعات دقیق و کافی از آمار دانشجویان و فارغ التحصیلان مبتلا و یا در معرض ابتلای به این بیماری در دسترس نیست طرح حمایت دانشگاه از بیماران به شناسایی دقیقتر آنها و جمع آوری اطلاعات جامع کمک میکند.
بر اساس گزارش یونسکو، بسیاری از موسسات آموزش عالی باید برای جلوگیری از آثار مخرب این بیماری با تحقیقات دقیق و شناسایی مبتلایان اقدام به آموزش، پیشگیری، آگاهی و حمایت از جامعه دانشجویان مبتلا کنند. در همین راستا سازمان ملل در نظر دارد در برنامه های آینده خود برنامه های آموزشی کاملی را ارائه کرده و بسته درمانی ایدز را در اختیار دانشگاهها و دانشجویان قرار دهد.
بر اساس گزارش یونیورسیتی نیوز، طبق آمار منتشر شده در سال 2008، تقریبا حدود نیمی از دانشجویان قبل از 25 سالگی به این بیماری مبتلا شده و دو سوم از جمعیت 31.3 میلیونی مبتلایان در مناطق صحرایی آفریقای جنوبی و حدود یک هفتم آنها در شرق، غرب، آسیای جنوب شرقی و همچنین در مناطق اروپای شرقی و آسیای جنوب شرقی زندگی میکنند.
نظر شما