به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، علی باقرزاده عصر پنجشنبه در هشتاد و هفتمین جلسه شورای نظارت بر امور مدارس و مراکز آموزشی غیردولتی استان در محل باشگاه فرهنگیان ارومیه اظهارداشت: مدارس شاهد از هر لحاظ باید سرآمد و الگوی سایر مدارس بوده و تمامی آرمان های نظام در آن نمایان باشد و مسئولان این مدارس نیز در جهت تربیت مدیران آینده نظام جمهوری اسلامی تلاش کنند.
وی با تاکید بر اینکه در مدارس شاهد کشور مدیران دهه چهارم و پنجم انقلاب تربیت شوند، افزود: با توجه به شرایط کنونی مدیر باید به جز کشور، دغدغه، مدیریت و تفکر جهانی نیز داشته باشد و این دور از دسترس نیست مگر اینکه ما بتوانیم مدیران خود را در چهارچوب مشخص در قالب مدارس شاهد تربیت کنیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: این مهم نیز محقق نمی شود مگر با تنظیم و تدوین یک برنامه مدون که تمامی مولفه ها و ماموریت ها را لحاظ کند.
باقرزاده مطالعه وضعیت موجود مدارس شاهد را ضروری دانست و گفت: در این راستا وضعیت روحی دانش آموزان، پراکندگی مدارس، وضعیت خانواده ها و انگیزه ها را برآورد کرد تا طی آن به یک برنامه کلان دست یافت.
وی همچنین در ادامه سخنان خود به تنظیم برنامه درس ملی اشاره و خاطر نشان کرد: درس ملی در دو مولفه از جمله توجه به نظم و تبعیت از قانون و مقررات، داشتن صداقت و راستگویی و همچنین عزت نفس و پاکدامنی تنظیم شده است.
بنابر اعلام رئیس سازمان توسعه مشارکت های مردمی و امور ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در سطح کشور 947 مدرسه شاهد دایر بوده و 250 هزار دانش آموز را تحت پوشش تحصیلی قرار داده است.
41 مدرسه شاهد در آذربایجان غربی فعالیت می کند
مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی گفت: در سطح استان 41 مدرسه شاهد با تحت پوشش قراردادن 19 هزار و 305 نفر فرزند شاهد و ایثارگر دایر است.
ولی سمرقندی تعداد کل ایثارگران فرهنگی استان را پنج هزارو 260 نفر عنوان و اضافه کرد: در سطح استان 889 نفر فرهنگی جانباز و 149 فرهنگی شهید و بیش از 600 دانش آموز شهید وجود دارد.
معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه مشارکتهای مردمی و امور ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در سفر یک روزه خود به استان آذربایجان غربی در اولین برنامه خود از مدرسه غیردولتی بازدید به عمل آورد.
نظر شما