رحمت الله رحمانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طرحهای جنگلداری در راستای اهداف کلی سازمان یعنی حفاظت، احیاء، توسعه و بهره برداری اصولی تهیه و اجرا می شوند.
وی عنوان کرد: اهمیت طرحهای جنگلداری هر قدر که با دقت و تفکر صحیح همراه باشد در صورتی که رفع مسائل اقتصادی و اجتماعی جامعه در رأس قرار نگیرند و در مواقع اجرا، کنترل و نظارت شدید در اجرای دستورالعملها حاکم نباشد نمی توان به اهداف مورد نظر دست یافت و این مهم در راستای اهداف کلی سازمان یعنی حفاظت، احیاء، توسعه و بهره برداری اصولی تهیه و به مرحله اجرا می رسد.
مدیرکل منابع طبیعی گیلان گفت: به طور کلی این اهداف به صورتهای مختلفی مورد ارزیابی قرار می گیرد که حفاظت از آب و خاک، بازسازی عرصه های مخروبه و نیمه مخروبه و کم بازده جنگل و توسعه آن از طریق ایجاد جنگلهای مصنوعی و نیز استفاده بهینه از فرآورده های منطقه و جلوگیری از بروز سیل و خسارات ناشی از آن، را می توان به عنوان نمونه های قابل ذکر اشاره کرد.
وی همچنین افزود: بهره برداری از جنگل با طراحی سیستم قانونمند و هماهنگ به منظور تولید چوب و استمرار آن در صورتیکه تحقق چرخه طبیعی حفظ شود از قدمتی طولانی برخوردار است و طرحهای جنگلداری که در حال حاضر مورد توجه بسیاری از عموم قرار گرفته حاصل تجربه در ارتباط با مدیریت جنگل است.
رحمانی در ادامه خاطرنشان کرد: جنگلها به عنوان ثروتهای خدادادی و ارزنده که به طور رایگان در اختیار عموم انسانها قرار گرفته اند، دارای اهمیت ویژه و خاص هستند و برای حفظ و صیانت از منابع طبیعی که هم از نظر شرعی و هم به لحاظ قانونی بر همه مردم تکلیف است تا برای پیشرفت رونق اقتصادی، تمامی منابع را تحت کنترل خود در آورده و ترویج تولید همواره مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
نظر شما