به گزارش خبرگزاری مهر، این نویسنده آثار کودک و نوجوان گفت: طبیعتا بچهها در دفاع مقدس حضور مستقیم نداشتهاند و نمیشود به صورت عریان از این مسئله با آنها صحبت کنیم. از طرف دیگر نمیتوان واقعیت را از دید بچهها پنهان کرد؛ بنابراین هنر نویسنده باید مطابق با دنیای ذهنی کودک و تحمل او بسط یابد.
نویسنده "آتش در خرمن" که وقایع پشت جبهه را از دید یک کودک روایت کرده است همچنین تاکید کرد: بهترین شیوه بیان مسائل غامض استفاده از تخیل است؛ کار هنرمند استفاده از تضادها و آمیختن مسائل خشن با موضوعات لطیف و کار نهادها، تشویق و معرفی آثار و نقد آنهاست.
فتاحی که خود تجربه داوری کتاب سال دفاع مقدس را در کارنامه دارد، مهمترین وظیفه این جایزه را حفظ و حراست از ارزشهای دفاع مقدس توصیف کرد و یادآور شد: جشنواره انتخاب کتاب سال دفاع مقدس داغ کردن تنور بازار این پدیده است و جامعه را نسبت به بهترین کتاب سال حساس میکند.
نویسنده "پری نخلستان" همچنین یادآور شد: کتاب سال دفاع مقدس باید به آثاری که در سالهای اخیر تولید شده است، توجهی ویژه داشته باشد و با ایجاد حاشیههای مثبت، زمینه را برای افزایش توجه بیشتر مخاطبان و راهیابی آثار برگزیده به متن جامعه مهیا کند.
سیزدهمین دوره جایزه کتاب دفاع مقدس 24 آبان در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار میشود.
نظر شما