به گزارش خبرنگار مهر، دکتر مرضیه وحیددستجردی امروز سه شنبه در مراسم افتتاح بیست و پنجمین جشنواره ملی قرآن دانشجویان در تالار رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: قرآن کریم تنها متعلق به مسلمانان نیست و برای همه عالم، ذکر و یادآوری است قرآن برای همه درس و برنامه دارد چه برای معتقدان و چه آنان که از آن رویگردان شده اند برای همه تدبیری دارد.
وی گفت: قرآن امروز در همه خانه ها است ولی باید ببینیم چقدر از آن استفاده می کنیم. قرآن برای روی طاقچه و مراسم ختم نیست بلکه کتاب زندگی است که باید وارد همه ارکان زندگی شود. برای عمل، فهم، تفسیر و رسیدن به ظرافت های قرآن باید از تفکر در عبارات قرآنی آغاز کنیم و قرآن را به همه بخشها، بیمارستانها و دانشگاهها ببریم.
وزیر بهداشت اضافه کرد: اشارات، لطایف و حقایق قرآنی از دسترس ما دور است و تنها اولیاء خداوند به آن دسترسی دارند اما ما نیز در هر رده و زمینه ای که باشیم به قرآن نیاز داریم و امروز بیشتر از همیشه نیاز آن را در دانشگاهها احساس می کنیم.
وی با اشاره به راه اندازی مرکز قرآن و عترت و تشکیل شورای توسعه فرهنگ قرآنی در وزارت بهداشت، یادآور شد: توسعه فرهنگ قرآنی نیازمند زمینه سازی مختلف برای بیان حقایق قرآنی به اشکال مختلف است که یکی از بهترین قالب های بیان قرآنی، هنر است و در این راه دانشجویان باید زمینه های اصیل هنری را برای بیان قرآن بیابند.
وحیددستجردی افزود: دانشجویان باید علاوه بر قالب های هنری، راههای جدید و نوآورانه در زمینه توسعه فرهنگ قرآنی داشته باشند و آن را به زندگی مردم وارد کنند.
وی به توصیه آیت الله بهجت به دانشگاهیان اشاره کرد و گفت: آیت الله بهجت گفتند اگر شما بتوانید قرآن را به دانشگاهها ببرید آینده دانشگاههای ما تضمین خواهد شد.
وزیر بهداشت یادآور شد: وزارت بهداشت مجموعه ای از دانشگاهها و مراکز درمانی و حضور دانشجویان و مردم است و ما می توانیم از این ظرفیت برای رساندن پیام قرآن استفاده کنیم. در این راه نیازمند کمک دانشجویان برگزیده قرآنی هستیم که بتوانند این نهضت قرآنی را در دانشگاهها برپا کنند.
به گزارش مهر، بیست و پنجمین جشواره ملی قرآن دانشجویان با حضور 500 دانشجوی برگزیده وابسته به وزارتخانه های علوم و بهداشت، دانشگاه آزاد، جهادددانشگاهی، علمی کاربردی، پیام نور در روزهای 27 تا 30 مهرماه در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.
نظر شما