۲۸ مهر ۱۳۸۹، ۱۳:۳۵

مجتمع فرهنگی قنوات در قم به بهرهبرداری میرسد

قم - خبرگزاری مهر: رئیس اداره تبلیغات اسلامی قنوات گفت: همزمان با سفر مقام مظعم رهبری به قم، مجتمع فرهنگی قنوات وابسته به اداره تبلیغات اسلامی این شهر با حضور نماینده رهبر معظم انقلاب به بهره برداری میرسد.

حجتالاسلام سید حسین سجادیتبار در گفتگو با خبرنگار مهر در قم، به مشخصات فیزیکی این مجتمع اشاره کرد و اظهار داشت: این مجتمع در سه طبقه و با 600 متر مربع زیربنا احداث شده است.

وی تصریح کرد: در یکی از طبقات این مجتمع فعالیتهای اداری و اجرایی اداره تبلیغات اسلامی قنوات انجام میشود و در دو طبقه دیگر خدمات آموزشی، فرهنگی و هنری به گروههای هدف ارائه میشود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی قنوات کل محوطه این مجتمع را بالغ بر 500 مترمریع اعلام کرد و ادامه داد: برای احداث مجتمع فرهنگی قنوات حدود 250 میلیون تومان از اعتبارات استانی هزینه شده، ضمن اینکه زمین این مجتمع نیز 32 میلیون تومان خریداری شده است.

سجادیتبار خاطرنشان کرد: عملیات احداث این مجتمع حدود شش ماه گذشته توسط یکی از پیمانکاران آغاز شد و خوشبختانه در موعد مقرر به بهرهبرداری رسیده است.

وی تصریح کرد: ساخت ساختمان مجتمع فرهنگی قنوات به صورت اسکلت فلزی بوده و در طراحی نمای بیرونی آن نیز معماری اسلامی لحاظ شده است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی قنوات در بخش دیگری از سخنان خود سفر مقام معظم رهبری به قم را یکی از بزرگترین رویداد این استان برشمرد و تصریح کرد: هرچند که ممکن است مقام معظم رهبری به بخشها و روستاهای اطراف قم سفر نکنند اما برکات سفر ایشان به قم شامل بخشهای تابعه نیز میشود.

کد خبر 1174622

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha