نجمه خدادادی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه اجلاس هفتم مجلس ایثارگران کشور در تاریخ 19، 21 و 22 آبان ماه برگزار می شود اظهار داشت: در کمیسیون موارد خاص مجلس ایثارگران موضوع انتخابات نمایندگان در سراسر کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت که دستور کار مجلس هفتم نیز در مورد نهایی شدن و تصویب آیین نامه داخلی مجلس ایثارگران و نحوه برگزاری انتخابات است.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا با گذشت برگزاری 6 اجلاس مجلس هنوز موضوع مشروعیت مجلس ایثارگران در هاله ای از ابهام قرار دارد اظهار داشت: ابتدا باید آیین نامه داخلی مجلس تدوین می شد که این کار نهایی شده است و دوم اینکه باید تمامی چالشها و هماهنگیهای بنیاد شهید و مجلس ایثارگران بر طرف می شد که به این منظور کارگروهی ویژه از اعضای هیئت امنای بنیاد شهید تمامی بندهای اساسنامه مجلس ایثارگران را بررسی می کنند که تا کنون هیچ مشکلی نبوده و تا قبل از انتخابات آتی مجلس ایثارگران که بهمن ماه سال جاری برگزار می شود نتیجه کارگروه ویژه به مجلس ارائه می شود.
نایب رئیس مجلس ایثارگران اظهار داشت: بر خلاف اظهار نظر ها در مورد اینکه بنیاد شهید هیچ تمایلی به ایجاد مجلس ایثارگران ندارد، باید بگویم که بنیاد شهید به دنبال پررنگ شدن نقش این مجلس در ارتقای سطح خدمات به ایثارگران و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح جامعه است.
خدادادی در پاسخ به این پرسش که آیا فعالیتهای مجلس ایثارگران به دفتر مقام معظم رهبری گزارش شده است گفت: حجت الاسلام رحیمیان نماینده مقام معظم رهبری در بنیاد شهید کلیات تشکیل مجلس ایثارگران را برای معظم له مطرح کرده است ولی اهداف و سیاستهای مجلس به صورت مفصل به مقام معظم رهبری گزارش نشده و منتظر تصویب نهایی اساسنامه و آیین نامه داخلی مجلس هستیم.
وی افزود: آقای زریبافان در ملاقاتی که با مقام معظم رهبری داشته اند موضوع دیدار اعضای مجلس ایثارگران با ایشان را مطرح کردند که معظم له قبول کردند.
نایب رئیس مجلس ایثارگران در پاسخ به این پرسش که بسیاری از ایثارگران معتقدند این مجلس فرمایشی است اظهار داشت: تمامی اعضای مجلس ایثارگران بر اساس آرای ایثارگران کشورانتخاب شده اند ولی با تصویب آیین نامه داخلی مجلس، انتخابات آتی مجلس ایثارگران شفاف تر و رسانه ای تر برگزار می شود.
ایثارگران تحت پوشش بنیاد شهید می توانند کاندید مجلس ایثارگران شوند
خدادادی حداقل سن 25 سال، التزام به موازین و قوانین جمهوری اسلامی ایران، تابعیت جمهوری اسلامی ایران، دارا بودن حداقل مدرک کارشناسی برای فرزندان شهدا و ایثارگران، محبوبیت در جمعیت ایثارگران به ویژه والدین شهدا را بخشی از شرایط کاندیداها برای مجلس ایثارگران عنوان کرد و افزود: افراد غیر ایثارگر نمی توانند کاندیدای مجلس ایثارگران شوند.
وی افزود: تعریف ایثارگر در مجلس ایثارگران به افرادی گفته می شوند که تحت پوشش بنیاد شهید (کارت ایثارگری) باشند.
نظر شما