به گزارش خبرنگار مهر، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران ظهر چهارشنبه در مراسم افتتاحیه سمینار نروموسکولواسکیتال گفت: موضوع این سمینار دربرگیرنده مجموعه ای ناراحتی ها و نگرانی های تن و روان انسان است که در سال های اخیر با رشد فزاینده روبرو است .
احمدعلی عنایتی افزود: سرعت زندگی و ماشینی از مسائلی است که این بیماری را به چالش کشیده است.
وی با بیان اینکه نحوه زندگی باعث بروز اختلالات عصبی، استخوانی و مفاصل شده تصریح کرد: این سمینار فرصتی است تا اساتید با تضارب آرا به ارائه یافته های جدید علمی در خصوص نروموسکولواسکیتال بپردازند.
عنایتی با اشاره به موضوع سمینار گفت: این مسئله شایع ترین علت بروز بیماری نه در جامعه ما بلکه در کل دنیا بوده و این به دلیل مشکلاتی است که زندگی ماشینی و صنعتی برای بشر به وجود آورده است.
وی یادآور شد: در این همایش 34 مقاله به صورت سخنرانی و چهار مقاله در قالب پوستر ارائه می شود.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه سال گذشته بالغ بر 200 مقاله پژوهشی این دانشگاه به چاپ رسید، تصریح کرد: طرح ها و پژوهش های دانشگاه علوم پزشکی مازندران همگام با اولویتهای معاونت تحقیقات وزارت بهداشت است.
رئیس انجمن طب فیزیکی و توانبخشی شاخه مازندران در این همایش گفت: فرآیندهای اولیه با بالانس عضلانی در بخش نروموسکولواسکیتال قابل پیشگیری هستند تا از سوی برخی نادیده انگاشته می شوند که در نهایت منجر به بیماری می شود.
حمیدرضا تقوی افزود: در موارد بروز نروموسکولواسکیتال فقط به درد بیمار توجه شده و ریزفاکتورها، بررسی نمی شوند.
وی اظهار داشت: سازمان های بیمه گر در اقدامی عجیب اجازه تشخیص پزشکان عمومی در حوزه نروموسکولواسکیتال را ممنوع کرده اند و پزشک عمومی در صورت تشخیص مسئله هم نمی تواند دارو تجویز کند.
تقوی خاطرنشان کرد: این بخشنامه از سوی مسئولان بیمه به دلیل کاهش پرداخت حق بیمه است .
وی یادآور شد: تشخیص بالانس های بیماری ساده تر از درمان است.
نظر شما