به گزارش خبرنگار مهر، عبدالوحید فیاضی ظهر چهارشنبه در اولین همایش مشترک معاونان آموزشی ادارات تابعه و مدیران مجتمع های آموزشی پرورشی در هنرستان کشاورزی شهید بهشتی ساری با بیان اینکه مشکلات و چالشهای موجود در دستگاه تعلیم و تربیت به علت وسعت و تنوع فعالیتهای آن است، افزود: مدیر مجتمع طرح ترنم ولایت حدفاصل بین مدیران مدرسه و مدیر آموزش و پرورش است که باید با امکانات و منابع محدود استفاده بهینه را از فرصتهای بدست آمده داشته باشد.
فیاضی گفت: طرح ترنم ولایت با توجه به منویات مقام معظم رهبری در تحقق تحصیل، تهذیب و ورزش در کشور اجرایی شد.
فیاضی با بیان این نکته که نظارت یک اصل مهم در تعلیم و تربیت است، یادآور شد: مدیران مجتمع های آموزشی و پرورشی در جلسات دهیاران و شوراهای اسلامی به منظور رفع مشکلات و بهره گیری از ظرفیت شورا مشارکت کنند که برای تحقق این امر در حال پیگیری با مراجع قانونی هستیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش مهمترین مسئولیت در تعلیم و تربیت را مدیر مدرسه عنوان کرد و افزود: مدیران مجتمعهای آموزشی باید حضوری کاملا آگاهانه و مسئولانه داشته باشند و بازدید و نظارت از مدارس تحت پوشش مجتمع را به طور جدی پیگیر باشند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران ضمن تاکید بر پرهیز از یک سونگری خطاب به مدیران گفت: از وظایف مهم شما ایجاد حس همگرایی در مجتمع است و معیار تعلیم و تربیت بر اساس محبت و دوستی است.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندرن نیز در این همایش گفت: از دو هزار و 265 مدرسه زیر پوشش طرح مجتمع های آموزشی حدود 63 درصد معادل هزار و 434 مدرسه در دوره ابتدایی است.
منیره موحدی با اشاره به اینکه دوره ابتدایی پایه و اساس آموزش و تربیت است و باید به دانش آموزان این دوره توجه ویژه شود، افزود: اجرای طرح ترنم ولایت در راستای تحقق عدالت همه جانبه و محرومیت زدایی بوده است.
وی گفت: مدیران این مجتمع ها باید به طور کامل از شرح وظایف خود آگاه باشند و با برنامه ریزی درست زمینه ای را فراهم کنند تا هیچ کودک لازم التعلیمی از درس بازنماند.
موحدی خاطرنشان کرد: با تحکیم و رشد فضائل اخلاقی و آموزه های قرآنی در مدارس، عدالت آموزشی در مناطق محروم تحقق می یابد.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران نیز در این همایش گفت: 323 مجتمع آموزشی و پرورشی در استان وجود دارد که 136 هزار و 846 دانش آموز را در هشت هزار و 297 کلاس درس تحت پوشش دارند.
اسکندر عباسپور افزود: این طرح در 140 مدرسه ابتدایی، 119 مدرسه راهنمایی و 64 مدرسه متوسطه با اعتبار 670 میلیون تومان اجرا می شود.
وی با اشاره به اهمیت ویژه این طرح تصریح کرد: با برنامه ریزی درازمدت، برخورداری از مهارتهای تکنیکی و توانایی مدیران امیدواریم این طرح با موفقیت اجرا شود.
نظر شما