به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان،"نوری المالکی" پس ازدیدار با "عمرو موسی" تاکید کرد: عراقیها خود می توانند دولت تشکیل دهند و مسائل سیاسی شان را به پیش ببرند.
وی افزود:ما ازاحدی نمی خواهیم که کمکی که بوی دخالت داشته باشد به ما کنند و اگر کمکی صورت می گیرد بهتر است که جنبه دخالت نداشته باشد.
نخست وزیرعراق تاکید کرد: اتحادیه عرب باید نقش موثرتری درعراق داشته باشد و اعراب لازم است که موضع قوی تری دربرابر چالشهای منطقه ای ایفا کنند.
مالکی افزود: آنچه درعراق می گذرد روند تشکیل دولت، توسعه وآبادانی ،پایان مافیا وتروریسم است دولت به زودی تشکیل خواهد شد و اتحادیه عرب نگرانی ازاین بابت نداشته باشد زیرا با وجود تنوع درنهایت به توافق خواهیم رسید.
نخست وزیرعراق درباره تمهیدات اندیشه شده بوسیله این کشوربرای میزبانی اجلاس آتی سران عرب گفت: اقدامات لازم برای میزبانی موفق اجلاس مهیا شده است.
شایان ذکراست که مالکی قبل ازدیدار با دبیرکل اتحادیه عرب با "حسنی مبارک" رئیس جمهوری مصر نیزدیدار کرده بود.
نظر شما