به گزارش خبرنگار مهر در همدان، علی حیدر نوری عصر چهارشنبه در کارگروه امور اقتصادی و تولیدی استان همدان افزود: پس از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها برخی از بنگاه های صنعتی و معدنی با افزایش هزینه مواجه می شوند که با توجه به سهم انرژی هر یک از واحدهای تولیدی، حمایت های عمومی از آنها صورت خواهد گرفت.
وی گفت: این واحد های صنعتی تاثیرگذار شامل آهن و فولاد، آلومینیوم، سرب و روی، ریخته گری، فرو آلیاژها، قند و شکر، فراورده های لبنی، منسوجات، رنگرزی پارچه،خمیر کاغذ و مقوا، اوراق فشرده چوب، پروفیل اهنی و فولادی، روغن کشی و تصفیه روغن پر مصرف، پودرهای شوینده، تایر و تیوپ لاستیکی، شیشه، ظروف شیشه ای و چینی، آجر نسوز، سیمان و گچ، سنگبری، آجر فشاری و ماشینی، کاشی و سرامیک و چینی بهداشتی است.
وی افزود: علاوه براین ها،واحدهای صنعتی که سهم انرژِی آنها از سه درصد بالاتر باشد نیز می توانند برای بهره مند شدن از بسته حمایتی هدفمند کردن یارانه ها نام نویسی کنند.
نوری شفاف کردن قیمت ها، جلوگیری از قاچاق کالا، افزایش بهره وری و ایجاد رقابت بین واحدهای تولیدی را از ویژگی های قانون هدفمند کردن یارانه ها عنوان کرد و گفت:منابع اجرای این قانون قبل از اجرا تامین شده و در کمترین زمان به واحدهای صنعتی پرداخت می شود.
معاون استاندار همدان گفت: 30 درصد منابع حاصل از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در اختیار تولیدکنندگان قرار می گیرد.
وی خواستار آموزش مسئولان واحدهای تولیدی و اطلاع رسانی گسترده در خصوص اجرای این قانون شد.
نظر شما