سرهنگ رسول جلائی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه فکرساخت موزه دفاع مقدس درگیلان حدود شش سال پیش بر می گردد، افزود: پس از پیگیریهای فراوان درسال 85 ساخت این موزه جزو مصوبات دوراول سفر" محمود احمدی نژاد " به گیلان قرار گرفت.
وی ادامه داد: به رغم گذشت چهار سال از تصویب ساخت این موزه، هنوزبرای ساخت این پروژه اقدامی عملی صورت نگرفته است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثارو نشر ارزشهای دفاع مقدس گیلان همچنین به زمین مورد نیازبرای ساخت این موزه اشاره کرد و گفت: زمین موزه دفاع مقدس باید از ویژگی های برخوردار باشد که بتوان جلوه های ساختاری و بصری عملیاتهای دفاع مقدس را درآن به نمایش گذاشت وعلاوه برآن ازنظرمکانی باید دردسترس عموم باشد.
وی با بیان اینکه برای یافتن چنین زمینی تلاشهای فراوانی صورت گرفته است اما هنوزبه نتیجه نرسیده است، افزود: اولین زمینی که برای ساخت موزه دفاع مقدس گیلان انتخاب شد درمنطقه عینک رشت واقع بود اما این زمین به رغم تلاشهای فراوان به دلیل اینکه شهرداری رشت قصد دارد دراین منطقه سامانه ای تفریحی و گردشگری احداث کند، به ساخت موزه اختصاص نیافت.
جلائی خاطر نشان کرد: پس از زمین عینک، زمینی را درخیابان حافظ رشت که پیش ازاین ساختمان استانداری سابق گیلان درآن مستقر بود برای موزه انتخاب شد اما این زمین به رغم موقعیت مکانی مناسب ازنظر وسعت، کوچک بود.
وی اظهار داشت: ماجرای یافتن زمین برای موزه دفاع مقدس گیلان سرانجام با مداخله استاندارگیلان پایان یافت وقرار شد 20هکتاراز زمینهای شرکت کشت وصنعت سپیدرود رشت، برای ساخت موزه دفاع مقدس اختصاص یابد و لزوم واگذاری آن نیز در دور سوم سفرهای استانی رئیس جمهوردرقالب مصوبه ای به تصویب هیئت دولت، برسد.
مدیرکل بنیاد حفظ آثارو نشرارزشهای دفاع مقدس گیلان یادآورشد: یافتن زمین برای ساخت موزه دفاع مقدس گیلان وتصرف قانونی آن، محتاج سه سفر استانی رئیس جمهوربه گیلان شده است واگراین بار هم در تامین زمین با مشکل روبه رو شویم، به ناچار موزه دفاع مقدس گیلان را در یکی دیگرازشهرستانهای این استانخواهیم ساخت، کاری که درهیچ کدام از استانها سابقه ندارد.
نظر شما