به گزارش خبرنگار مهر، فرامرز نقیبی شامگاه یکشنبه در نطق پیش از دستور دویست و نود و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر ساری افزود: استان همجوار مازندران به نام گلستان که زمانی خواهرخوانده این استان بوده از بسیاری شاخصهای توسعه ای برخوردار شده است.
وی خاطر نشان کرد: میزان توجه مدیران دستگاه های اجرایی استان به مرکز مازندران بسیار کم بوده که باید افزایش یابد.
عضو شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به اینکه متاسفانه نحوه برخورد سیستم اداری استان با ارباب رجوع بسیار نامناسب است، تصریح کرد: شوراها از جانب مردم برای نظارت بر عملکرد شهرداری تنفیذ شده که باید در انجام رسالت خطیرخود کوشا باشند.
نقیبی با بیان اینکه بسیاری از خیابانهای ساری از سالیان متمادی رنگ آسفالت و ترمیم را به خود ندیده است، یادآورشد: بی عدالتی رفاه شهری نباید در مرکز مازندران نهادینه شود.
وی با اعلام این مهم که گله مردم از شهرداری و سازمان های زیرمجموعه بسیار فراوان است و نحوه برخورد پرسنل با ارباب رجوع نامناسب است، اظهارداشت: نحوه پرداخت عوارض مردم به شهرداری باید اطلاع رسانی شود.
رئیس سابق شورای اسلامی شهر ساری با تاکید بر تقویت روحیه همدلی و مودت در بین اعضای شورا و شهرداری خاطرنشان کرد: برخی رسانه ها از وجود مشکلات مالی در بین اعضای شورا اعلام داشته که شورا حاضر به ارائه اموال موجود اعضا به مردم است.
نقیبی با بیان اینکه رسانه ها نهایت همکاری را با شورای سوم داشتند، اظهار داشت: بسیاری از موارد مطروحه در شورا قابلیت رسانه ای شدن ندارد.
مهدی رضایی فرح آبادی، رئیس شورای اسلامی شهر ساری نیز با انتقاد از بیان مواردی نظیر وجود بی برنامگی در شورای سوم اظهار داشت: برخلاف همه اظهارنظرها باید گفت که شورای سوم و شهردار منتخب با برنامه اساسی و هدفمند به دنبال توسعه ساری است.
وی خاطرنشان کرد: انتقاد اعضای شورا از کارکرد شهردار به منزله ناهماهنگی و بی برنامگی در نهاد شهرداری و شورای شهر ساری نیست.
جمال باقری، رئیس کمیسیون بهداشت شورای شهر ساری نیز با اشاره به اینکه احترام به جایگاه رسانه ها امری واجب و اساسی است اظهار داشت: انتقادات مطروحه از سوی رسانه ها با فرض هدف خیرخواهانه تلقی می شود و موجبات توسعه را در شهر فراهم خواهد آورد.
وی با بیان اینکه رسانه ها باید در انعکاس اخبار جلسات شورای شهر جلسه را بهینه مورد انعکاس قرار دهند، افزود: انتقاد اعضای شورا از شهرداری ایرادی ندارد بلکه سبب رفع مشکلات می شود.
باقری با اشاره به اینکه تلقی بی برنامگی در شورای شهر از سوی بنده که در برخی رسانه ها عنوان شده به مفهوم بی برنامگی در بدنه شورا نبوده است اظهارداشت: این برنامگی ناشی از کمبود اعتبارات و منابع است.
وی با بیان اینکه ساری در اندازه و قواره خود توسعه نیافته است، شتاب بیشتر در اجرای پروژه های عمرانی در شهرداری ساری را خواستار شد.
رئیس کمیسیون بهداشت شورای سوم ساری نیز از نحوه نظافت و لایروبی کانال های جمع آوری آب های سطحی ساری انتقاد کرد و گفت: این اقدام سبب آلودگی بهداشتی در منطقه می شود.
شهر ساری مرکز مازندران بالغ بر 400 هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما