۳ آبان ۱۳۸۹، ۱۵:۵۳

شاهرخ رامین:

رونق کشاورزی بهترین راه کار مقابله با ساخت و ساز غیر مجاز در دماوند است

رونق کشاورزی بهترین راه کار مقابله با ساخت و ساز غیر مجاز در دماوند است

شهرستانهای تهران - خبرگزاری مهر: نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه گفت: اگر اراضی کشاورزی با تغییر برخی روشهای تولید به سود دهی منجر شود هیچ کشاورزی به تغییر کاربری زمین خود رضایت نداده و به صورت خودکار معضل ساخت و سازهای غیر مجاز رفع خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر در دماوند، شاهرخ رامین در نشستی که با حضور کشاورزان دو روستای "جابان" و "سربندان" برگزار شد طی سخنانی خاطرنشان کرد: آنچه که موجب پیشرفت زراعت شهرستان دماوند خواهد شد اتحاد کشاورزان است.

وی ادامه داد: در سالهای اخیر کشاورزان بسیاری در مراجعات متعدد و به صورت انفرادی معضلات خود را مطرح و خواستار رفع آن از طریق نامه های ارسالی به نهادهای گوناگون شده اند اما باید گفت که مثل بی صدایی یک دست در این کارکرد کشاورزان دماوندی کاملا صادق است.
 
این مسئول خواستار تشکیل یک تعاونی قدرتمند کشاورزی در شهرستان دماوند شد و افزود: اگر معضلات کشاورزان در قالب یک تعاونی قدرتمند و با اهداف مشترک خیل عظیمی از این قشر مطرح شود آنگاه می توان آن را به عنوان یک درخواست رسمی و تا حد بسیاری قابل اجرا به مسئولان ذیربط ارائه کرد تا نتایج مثبتی از این عملکرد استحصال شود.
 
وی با طرح این پرسش که چرا نباید دماوند به داشتن سیب در کشور مشهور شود، عنوان کرد: سیب با کیفیت دماوند می بایست با تلاش کشاورزان و مسئولان به یک برند نه تنها ملی بلکه جهانی مبدل شود تا این شهرستان به عنوان محل پایلوت این محصول و مرکز صادرات آن مطرح شود.
 
رامین با بیان اینکه هیچ دولتی در جهان قادر به اجرایی کردن امور تولیدی نیست، اظهار داشت: از امروز تا صد سال دیگر هیچ دولتی قادر به اجرای طرحهای تولیدی نیست و اگر در این زمینه ورود پیدا کند ضرر و زیانهای اقتصادی بی شماری را متقبل خواهد شد.
 
نماینده مردم شهرستانهای دماوند و فیروزکوه بیان داشت: دولت در برنامه های مشخصی قصد دارد با کوچک شدن، چابکی بیشتری به فعالیت خود داده و در همان نقش ایجاد زیرساختها و نظارتی خود به ایفای نقش بپردازد و امر تولید محصول و اشتغالزایی را به دستان پرتوان مردم واگذار کند.
 
این مسئول رونق کشاورزی را راه کار مقابله با ساخت و سازهای غیر مجاز دانست و گفت: اگر اراضی کشاورزی شهرستان دماوند با راه کارهایی مانند تغییر شیوه های آبیاری از سنتی به تحت فشار، استفاده از فناوریهای نوین و روانه شدن سود حلقه های بعد از تولید به سوی کشاورزان، منافع اقتصادی در پی داشته باشد هرگز یک روستایی اجازه تبدیل کاربری خاک طلاگونه خود را به ویلایی کم صرفه نخواهد داد.
 
شهرستان دماوند با مساحتی حدود ۱۸۸ هزار هکتار در محدوده شهرستان‌های فیروزکوه، آمل، ورامین، گرمسار و تهران قرار دارد که متوسط ارتفاع آن از سطح دریا حدود دو هزار متر است و بر طبق نتایج سرشماری سال ۱۳۸۵مرکز ملی آمار ایران تعداد 27 هزار و 418 خانوار شامل 96 هزار و 860 نفر در این شهرستان سکونت دارند.
کد خبر 1177590

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha