حسن زمانیان در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد به قدمت دانشگاه لرستان اشاره کرد و بیان داشت: دانشگاه لرستان از سال 56 به عنوان شعبه ای از دانشگاه جندی شاپور فعالیت خود را آغاز کرد و در سال 62 تبدیل به یک مجتمع آموزش عالی مستقل شد.
وی با اشاره به تبدیل این مجتمع به دانشگاه در سال 72 یادآور شد: با وجود اینکه 33 سال از قدمت دانشگاه لرستان می گذرد ولی همچنان این دانشگاه عقب ماندگیهای زیادی دارد.
رئیس دانشگاه لرستان ابراز امیدواری کرد با همکاری مسئولان ارشد استان عقب ماندگیهای این دانشگاه جبران شود.
زمانیان با بیان اینکه در حال حاضر شش دانشکده و آموزشکده در دانشگاه لرستان وجود دارد، بیان داشت: دانشکده های فنی و مهندسی، علوم پایه، کشاورزی، ادبیات و اقتصاد و آموزشکده دامپزشکی از بخشهای فعلی دانشگاه لرستان است.
وی با اشاره به دایر بودن 76 رشته دانشگاهی در این دانشگاه عنوان کرد: از این تعداد رشته دو رشته در مقطع دکترا، 22 رشته در مقطع کارشناسی ارشد، 44 رشته در مقطع کارشناسی و هشت رشته در مقطع کاردانی است.
رئیس دانشگاه لرستان از فعالیت 218 استاد در قالب هیئت علمی این دانشگاه خبر داد و یادآور شد: همچنین در حال حاضر هفت هزار و 500 دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
زمانیان به برنامه های در دستور کار برای رفع عقب ماندگیهای این دانشگاه اشاره کرد و گفت: اولین برنامه در این دانشگاه اخذ مجوز راه اندازی رشته های جدید به ویژه در بخش تحصیلات تکمیلی است.
وی از پیگیریهای دانشگاه برای راه اندازی رشته های دکترای دامپزشکی، ریاضیات، فیزیک و تاریخ خبر داد و گفت: همچنین راه اندازی رشته های روانشانسی عمومی، مهندسی علوم خاک، آبخیزداری، تولیدات گیاهی، توسعه روستایی، گیاه پزشکی، زیست شناسی، معدن گرایش کانی آرایی، برق گرایش قدرت، عمران گرایش سازه و اقتصاد نظری در دستور کار قرار دارد.
نظر شما