به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، کیومرث کلانتری صبح یکشنبه در جلسه کمیته اجرایی آموزش ، نقش آموزش، پژوهش و تحقیقات را در جامعه بسیار مهم و با اهمیت عنوان و اظهارداشت: با توجه به اینکه در دین مبین اسلام به نقش تعلیم و تربیت و یادگیری و آموزش توجه ویژه ای شده است بنابراین آموزش بسیار ارزشمند و دارای قداست است.
وی با بیان اینکه آموزش و پژوهش زیربنای توسعه هستند، خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم جامعه ای توسعه یافته داشته باشیم باید طوری برنامه ریزی کنیم که به آموزش و کارهای پژوهشی و تحقیقاتی بیش از پیش توجه شود، زیرا بدون توجه به این موضوعات به جایی نخواهیم رسید.
کلانتری از نیروی انسانی توانمند، آموزش دیده و کارآمد به عنوان بزرگترین سرمایه یک جامعه نام برد و گفت: دستگاه ها باید بیش از پیش به موضوع آموزش و پژوهش توجه داشته باشند و اهمیت آن را در ساختار اداری برای کارکنان خود تشریح و تبیین کنند.
وی با بیان اینکه علم به سرعت در حال پیشرفت است، اظهار داشت: همه کارمندان و مدیران در تمامی پست ها به آموزش نیاز دارند بنابراین اگرکارمندان و مدیران از آموزش های مناسب برخوردار باشند از نظر علم همواره در جهت تعالی حرکت خواهند کرد و نسبت به پرسش های جدید قادر به پاسخگویی خواهند بود.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه تصریح کرد: چنانچه در اداره یا دستگاهی همواره در جهت ارائه آموزش و کارهای پژوهشی تلاش شود چنین دستگاهی به یک سازمان پویا و فعال و آموزش یافته تبدیل خواهد شد.
وی ارائه آموزش های عملی و کاربردی را در کنار آموزش تئوری بسیار مهم ارزیابی کرد وبا بیان اینکه کارمندان توسعه یافته و آموزش دیده ، مدیر و سازمانی توسعه را یافته تشکیل می دهند ، تصریح کرد: همه دستگاه ها موظف هستند که یک درصد از سهم اعتبارات خود را به موضوع آموزش اختصاص دهند و در آینده یکی از پارامترهای ارزیابی دستگاه ها، میزان توجه و تلاش آنان در تخصیص این بودجه و ارائه آموزش به کارکنان خود خواهد بود.
کلانتری با بیان اینکه تمامی کارکنان باید پرونده آموزشی داشته باشند، گفت: دستگاه ها باید دارای تقویم آموزشی باشند و همواره در جهت ارائه آموزش به پرسنل خود اقدام نمایند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: کسی که جامعه را به سمت پیشرفت و تعالی حرکت می دهد انسان است، بنابراین ابتدا باید انسان متحول شود بعد به دنبال تحول اداری باشیم زیرا بدون انسان تحول گرا به توسعه نخواهیم رسید.
نظر شما