دکتر رضا ملک زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: من مطمئنم که این کار را وزیر بهداشت انجام نداده است چرا که این کار در شورای عالی اداری صورت گرفته است زیرا تنها جایی که به طور قانونی می تواند این کار را انجام دهد شورای عالی اداری است.
وی افزود: تا آنجا که من اطلاع دارم این موضوع به اختیارات وزیر بهداشت مرتبط نیست.
ملک زاده اظهار داشت: طبق قانون برنامه توسعه، شورای عالی اداری این اختیار را دارد که برای وزارتخانه ها، ادارات کل و موسسات تصمیماتی از جمله انحلال یا ادغام را بگیرد و ساز و کار اداری آنها را تغییر دهد. بر اساس همین قانون معاون رئیس جمهور که ریاست شورای عالی اداری را برعهده داشته این اختیار را دارد که نسبت به انحلال یک مجموعه تصمیم بگیرد و از همین رو در واقع وزیر بهداشت این کار را انجام نداده است.
وی با بیان اینکه انحلال دانشگاه علوم پزشکی ایران بسیار عجولانه بوده است به مهر گفت: چنین مسئله ای درباره یک دانشگاه باید مدتها مورد بحث و تبادل نظر قرار می گرفت و آدم هایی که قرار است جابجا شوند از این موضوع اطلاع داشته باشند زیرا نمی توان یک دانشگاه را یک شبه منحل کرد.
وزیر اسبق بهداشت تاکید کرد: این کار برای آدم هایی که در این دانشگاه کار می کردند بسیار ناگهانی و شوک آور بوده است. از سوی دیگر در خصوص تاثیرات آن در حوزه آموزش پزشکی نیز باید گفت که دانشگاههایی که می خواهند بخشهای دانشگاه منحل شده را تحویل بگیرند نیز مشکل خواهند داشت و به سادگی نمی توانند مسائل آن را بپذیرند.
به گزارش مهر، دانشگاه علوم پزشکی ایران از روز شنبه 8 آبان ماه 89 بر اساس ابلاغ مصوبه شماره 677/110 معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور منحل شده است. کلیه فعالیتهای بهداشتی، درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران واقع در استان البرز به دانشکده علوم پزشکی کرج، کلیه واحدهای بهداشتی، درمانی دانشگاه علوم پزشکی ایران به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و کلیه واحدهای آموزشی و پژوهشی و دانشجویی به دانشگاه علوم پزشکی تهران منتقل شد.
نظر شما