به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، به اظهار برخی کارگران مسئولان این معادن بجای پرداخت حق الزحمه کارگران به سرمایه گذاری در بخشهای غیر از هدف اولیه در جاهای دیگر پرداخته اند.
این درحالیست مسئولان صنایع و معادن گلستان از این قضیه اظهار بی اطلاعی می کنند همچنین برخی کارگران زغال سنگ البرز شرقی در هفته های اخیر چند روز به دلیل پرداخت نشدن حقوق ماه های گذشته، سرکارشان حاضر نشدند.
پرداخت نشدن حقوق کارگران معادن شرق گلستان درحالیست که برخی مسئولان مرتبط نظیر متولیان صنایع و معادن نیز از این قضیه چندان اطلاع مناسبی ندارند.
علاوه براین کار در معدن با مشکلات مخاطرات زیادی روبروست و پرداخت نشدن حقوق خستگی را بر تن کارگران محروم نشانده است.
گلستان 21 معدن فعال دارد و در نیمه نخست سال جاری بیش از 179 هزار تن مواد معدنی استخراج شده است که بیشتر آن مربوط به زغال سنگ بوده است.
در حالیکه کارگران معادن شرق گلستان با مشکلات عدیده ای از جمله نگرفتن حقوق مواجه هستند، مسئولان صنایع و معادن گلستان با اظهار بی اطلاعی گفتند: حتما کارگران 10 ماه حقوق نگرفته اند که می گویند.
عکس تزئینی است
سرمایه گذاری در بخشهای غیرمعدنی!
حسین طلوعیان در نشست برنامه رو در رو با تائید ضمنی این مشکل گفت: به دلیل سوء مدیریتی که در این معدن وجود داشت، در گذشته برخی سرمایه گذاریهایی که در بخش هایی که نباید صورت می گرفت، انجام شد.
وی افزود: معادن ذکر شده وابسته به سیمان شرق هستند و سال گذشته نیز برای رفع مشکلات، سرمایه گردشی از بانک ملی برای حل مشکلات دریافت شد.
وی گفت: این سازمان به همراه دستگاه هایی نظیر اداره کل کار و امور اجتماعی از سال گذشته پیگیر مطالبات بوده و در سفر اخیر دولت به استان نیز تصمیاتی برای رفع مشکلات گرفته شد.
سرپرست صنایع و معادن گلستان افزود: همچنین در جریان سفر سوم دولت به استان با سفر وزیر صنایع و معادن به شهرستان مینودشت با نیروهای معدن این شهرستان نشستی برگزار شد و مقرر شد نسبت به معوقات این معادن به اداراتی نظیر تامین اجتماعی اقداماتی صورت گیرد.
طلوعیان کمبود نقدینگی را از جمله مشکلات فراروی واحدهای صنعتی و معدنی برشمرد و گفت: در تامین نقدینگی مشکلاتی وجود دارد که باید برطرف شود.
وی اظهار داشت: مسائل درون بنگاهی از دیگر مسائلی است که برای افزایش مدیریت بنگاه های تولیدی برنامه هایی در دست اقدام است.
تولیدات سنتی است
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن گلستان نیز با اشاره به مشکلات واحدهای معدنی و صنعتی در استان بیان کرد: تولیدات صنعتی و معدنی در استان سنتی است و با مشکلاتی روبروست.
موحدی افزود: علاوه بر این اشکال در روش محصولات نیز چالشها را بیشتر کرده است و تولیدکنندگان استان شناختی از بازار و سلیقه مشتری ندارند.
وی خاطرنشان کرد: کمبود نقدینگی، بازار فروش، بازاریابی از دیگر مشکلاتی است که گریبانگیر بخش صنعت و معدن استان است. وی تاکید کرد: اگر بخواهیم در عرصه اقتصادی موفق باشیم باید هر کس وظیفه خود را به درستی انجام دهد.
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن گلستان خاطرنشان کرد: تولید کننده شناختی از سلیقه مشتری ندارد و در سیستم بسته بندی نیز سرمایه گذاری مورد نیاز صورت نمی گیرد و در نتیجه کالا روی دست تولید کننده م یماند.
هم اکنون هزار و 853 نفر در معادن استان مشغول فعالیت هستند و بیشتر این افراد در معادن زغال سنگ گلستان فعالیت دارند و رفع مشکلات فراروی کارگران معادن نیازمند توجه و برنامه ریزی منسجم در این زمینه است.
نظر شما