به گزارش خبرگزاری مهر، حسین نادری منش در اولین نشست مشورتی مرکز جذب اعضای هیئت علمی با موسسات آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی با بیان این مطلب افزود: از نظر پوشش کمی آموزش عالی به رشد مورد نظر اسناد بالادستی مانند برنامه چهارم توسعه و سند چشم انداز دست یافته ایم.
معاون آموزشی وزیر علوم در عین ابراز این عقیده که رشته ها و دانشگاههای کشور رشد نامتوازنی پیدا کرده اند، گفت: تنوع آموزش عالی در کشور رعایت شده است و اکنون 295 موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی در کنار دانشگاههای دولتی، آزاد اسلامی، پیام نور و علمی کاربردی در زمینه آموزش و پژوهش در کشور فعال هستند.
معاون آموزشی وزارت علوم در مقایسه جمعیت دانشجویی فعلی کشور با اوایل انقلاب و در نظر گرفتن نسبت آن با جمعیت کل کشور گفت: جمعیت کشور نسبت به اوایل انقلاب دو برابر شده در حالیکه جمعیت دانشجویی نزدیک به 22 برابر رشد داشته است و برخلاف بخشهای دیگر، آموزش عالی متمرکز در مرکز کشور نیست و در تمام نقاط دور و نزدیک پراکنده است.
حسین نادری منش خاطرنشان کرد: می توان آموزش عالی را سمبل عدالت محوری و محرومیت زدایی در کشور دانست.
به گزارش مهر، دکتر مردانی مشاور وزیر و رئیس دبیرخانه مرکز جذب اعضای هیئت علمی نیز در این نشست گفت: موسسات آموزرش عالی غیرانتفاعی در رشد کمی آموزش عالی کشور، ایجاد ظرفیتها و شکسته شدن سد کنکور نقش مهمی را ایفا کرده اند و ضروری است با برنامه ریزی هدفمند از ظرفیت های ایجاد شده در این موسسات به شکل بهینه ای استفاده شود.
وی افزود: موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی باید با ارتقای کیفی آموزش و پژوهش بتوانند بخش بیشتری از جوانان متقاضی تحصیل را به خود جذب کنند که به کار گرفتن بیشتر اعضای هیئت علمی دارای مدرک تحصیلی دکتری از گامهای اساسی در این رابطه است.
مردانی با اشاره به اینکه رویکرد وزارت علوم نسبت به موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی حمایتی است گفت: یکی از اولویت های مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم ساماندهی وضعیت جذب اعضای هیئت علمی در موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیر دولتی است.
نظر شما