به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، نادر میرشکار عصر چهارشنبه در جلسه تنظیم بازار افزود: سه هزار و 781 پرونده تخلف قیمت توسط بازرسان سازمان بازرگانی قرار گرفته که 135 پرونده با ارزش ریالی بیش از 10 میلیارد برای انجام مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
وی تعداد پرونده های مورد بررسی بازرسی مجامع امور صنفی را سه هزار و 867 مورد عنوان کرد و بیان داشت: از این تعداد پرونده 116 مورد به ارزش ریالی بیش از 29 میلیون به تعزیرات حکومتی فرستاده شده است.
میرشکار تصریح کرد: بیشترین تخلفات در بخش مصالح، شرکت های پخش و مواد غذایی بوده که مورد برسی قرار گرفته اند.
رئیس سازمان بازرگانی خراسان جنوبی درخصوص کاهش سطح قیمت کالاها نسبت به هفته گذشته بیان کرد: قیمت گوشت مرغ نسبت به هفته گذشته 5 درصد کاهش، سیب درختی قرمز و زرد، 8 درصد کاهش و آهن آلات بین یک تا 4 درصد کاهش قیمت داشته است.
میرشکار گفت: یکی از دلایل افزایش قیمت مرغ در استان سیستان بلوچستان است که با انجام بررسی های لازم قرار شده است نیاز ذخیره سازی و تامین بازار آن ها با هماهنگی استان خراسان جنوبی انجام شود.
معاون برنامه ریزی استاندار خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: افزایش قیمت کالاها در بحث هدفمند کردن یارانه ها به دلیل اثرات روانی آن است.
مجید امینی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بحث هدفمند کردن یارانه ها در شرف اجرا است اثرات آن بر روی قیمت ها در حال مشخص شدن است که اگر این افزایش قیمت به دلیل اثرات روانی آن باشد باید کنترل شود.
وی از اهداف طرح هدفمند کردن یارانه ها به کاهش مصرف اشاره کرد و گفت: به دلیل اثرات روانی ممکن است کالاها با افزایش قیمت رو به رو شوند که با برگزاری جلسات تنظیم بازار به صورت هفته ای و رصد کردن قیمت ها می توانیم در کاهش قیمت ها اثر گذار باشیم.
معاون برنامه ریزی استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: قیمت حبوبات در استان نسبت به بقیه استان ها بیشتر است که باید مورد بررسی قرار گیرد.
امینی با اشاره به تفاوت قیمت میانگین کالاها در مراکز عرضه اظهارداشت: قیمت عرضه کالا در مراکزی که بدون واسطه کالا عرضه می کنند نسبت به مغازه هایی که با واسطه کالا عرضه می کنند بیشتر است.
نظر شما