به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حجت الاسلام حمید محمدی صبح جمعه در جمع روسای کمیسیون های فرهنگی شوراهای اسلتامی کشور در زنجان با بیان اینکه اجرایی شدن طرح ساخت نمادهای قرآنی در شهرهای مختلف کشور میتواند زمینه توسعه فرهنگ قرآنی را فراهم نماید، خاطرنشان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آماده همکاری با شهرداریها در این زمینه است.
وی، با تاکید بر اینکه در صورت نهادینه شدن فرهنگ قرآنی، میتوان به توسعه فرهنگی در سطح کشور نیز امیدوار بود، یادآور شد: مدیران شهری باید با جدیت این مسیر را دنبال کنند و این امر نیازمند برنامه ریزی بلند مدت است.
وی با اشاره به لزوم شناخت مفاهیم قرآن کریم، افزود: اگر مدیران و مردم مضامین اصلی قرآن را درک نکنند، به طور قطع هیچ اتفاقی در راستای توسعه واقعی در کشور رخ نخواهد داد.
قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه قرآن باید از طریق هنر در دلها نفوذ کند، ابراز کرد: باید پیوند مناسبی بین هنر و قرآن ایجاد شود و با استفاده از این ظرفیت، میتوان جامعه را به سمت شناخت دقیق قرآن سوق داد که ابزار این کار در اختیار شهرداریها وجود دارد.
حجت الاسلام محمدی گفت: برای توسعه هرچه بیشتر فرهنگ قرآنی در کشور باید مثلثی اتفاق بیفتند که نخستین آن شناخت قرآن و دو رکن دیگر آن نیز ایمان قرآنی و عمل و رفتار قرآنی است و لازم است هر سه رکن با هم اتفاق بیفتتد.
وی ادامه داد: تا زمانی که مدیران و آحاد جامعه نتوانند بطور دقیق مضامین قرآنی را درک و شناخت دقیقی از این کتاب آسمانی داشته باشند، به طور قطع توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه با مشکل مواجه خواهد شد.
معاون قرآنی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، به اهمیت ایمان در توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه تاکید کرد و گفت: ایمان، همچون دالانی نورانی است که هر جامعه ای در صورت عبور از آن به رشد و تعالی خواهد رسید.
حجت الاسلام محمدی، با اشاره به اینکه قرآن از دو طریق در عقل ها و دل ها نفوذ می کند خاطرنشان کرد: قرآن از طریق معارف در عقل ها و از طریق هنر نیز در دل ها نفوذ می کند.
وی با بیان اینکه قرآن انسانها را به سمت ولایت هدایت می کند، افزود: رسالت اصلی ما این است که جامعه را با استفاده از ابزارهای در اختیار به ولایت متصل کنیم که شهرداری ها و شوراهای اسلامی شهر با نمادسازی قرآنی در اقصی نقاط شهر می توانند در این کار حساس و سرنوشت ساز، نقشی مهم و ارزنده داشته باشند.
نظر شما