۲۲ آبان ۱۳۸۹، ۱۰:۴۱

جیمی کارتر:

اسرائیل درپی تقویت فتح در برابر حماس است/ اعراب از غزه حمایت نمی کنند

اسرائیل درپی تقویت فتح در برابر حماس است/ اعراب از غزه حمایت نمی کنند

رئیس جمهور اسبق آمریکا با بیان اینکه تقویت جنبش فتح در برابر جنبش حماس هدف رژیم صهیونیستی است اظهار داشت که کشورهای عربی از غزه حمایت نمی کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، "جیمی کارتر" شب گذشته در گفتگو با شبکه تلویزیونی الجزیره محاصره نوارغزه را محکوم کرد و آن را فجیع ترین نقض حقوق بشر در جهان دانست.

وی اظهار داشت: غزه از سوی کشورهای عربی به طور کافی حمایت نمی شود و 40 هزار دانش آموز غزه ای هستند که از نعمت مدرسه محروم هستند چرا که اسرائیل اجازه نمی دهد برای احداث مدارس و بازسازی غزه مصالح ساختمانی به این منطقه وارد شود.

کارتر با بیان این مطلب افزود: هدف اسرائیل و برخی کشورهای منطقه تقویت جنبش فتح در برابر جنبش حماس است. برقراری صلح برای اسرائیلی ها بدون برقراری امنیت برای فلسطینی ها امکانپذیر نیست.

وی درباره انتخابات مجلس قانونگذاری فلسطین در سال 2006 گفت: این انتخابات که منجر به پیروزی جنبش حماس شد انتخاباتی سالم و شفاف بود و با موافقت آمریکا و اسرائیل انجام شد. کارتر در ادامه اقدام کشورهای غربی مبنی بر توصیف جنبش حماس به عنوان یک سازمان تروریستی را محکوم کرد.

رئیس جمهور اسبق آمریکا افزود: جنبش حماس در انتخابات 2006 به پیروزی رسید اما اسرائیل نمایندگان آن را بازداشت و نمایندگانی را که در قدس ساکن بودند به تبعید تهدید کرد.

کد خبر 1190521

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha