۲۳ آبان ۱۳۸۹، ۱۱:۲۲

30 درصد از رانندگان ناوگان عمومی جاده‌ای زنجان بیمه هستند

30 درصد از رانندگان ناوگان عمومی جاده‌ای زنجان بیمه هستند

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان زنجان گفت: در حال حاضر تنها 30 درصد از رانندگان ناوگان عمومی جاده‌ای بیمه هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، عبدالحسین علی‌اکبری صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در ماه های آینده کلیه رانندگان این بخش بیمه خواهند شد، افزود: 50 درصد هزینه بیمه رانندگان از سوی دولت پرداخت می‌شود.
 
علی اکبری طرح بیمه تکمیلی رانندگان را به عنوان یکی از خدمات مطلوب بخش حمل و نقل برای رانندگان دانست و گفت: سازمان حمل و نقل درصدد است تا نسبت به برطرف کردن مشکلات اجرایی آن و تعمیم این پوشش بیمه ای به خانواده های رانندگان اقدام کند تا بتواند بخشی از نگرانی های شغلی و معیشتی این قشر را رفع کند.
 
وی در رابطه با نحوه دریافت تسهیلات سوخت برای رانندگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای،‌ بیان کرد: بر اساس توافقات به عمل آمده با بانک‌ها، به گونه ای برنامه‌ریزی شده است که با حداقل ضمانت، تسهیلات به متقاضیان پرداخت شود.
 
علی‌اکبری افزود: همچنین بانک‌ها موظف هستند در قبال معرفی ضامن، تسهیلات سوخت بپردازند و رانندگان نیز می‌توانند به صورت زنجیره‌ای، ضمانت تسهیلات یکدیگر را بر عهده بگیرند و نیازی به کارمند بودن ضامن وجود ندارد.
 
وی با تأکید بر اینکه کامیون‌داران برای اخذ تسهیلات سوخت باید به بانک صادرات مراجعه کنند، یادآور شد: بر اساس جدول اعطای تسهیلات سوخت، پرداخت این تسهیلات به کامیون‌ها، کشنده‌ها و کامیون‌های زیر 10 تن به بانک صادرات واگذار شده‌ است.
 
علی اکبری در مجموع 284 هزار دستگاه از این نوع خودروها در کشور تردد می‌کنند که مشمول یارانه سوخت بوده و میزان اعتبار تخصیص یافته برای کامیون‌ها و کشنده‌ها یک میلیون تومان و کامیون‌های زیر 10 تن 600 هزار تومان خواهد بود.
 
مدیرکل حمل و نقل و پایانه‌های استان زنجان با اعلام اینکه کلیه رانندگان اتوبوس، مینی‌بوس و کامیونت‌های درون و برون شهری نیز باید برای دریافت تسهیلات خود به بانک تجارت مراجعه کنند ادامه داد: میزان تسهیلات اعطایی به رانندگان اتوبوس‌های بین شهری 800 هزار تومان، اتوبوس‌های درون شهری یک میلیون تومان، مینی‌بوس‌ها 600 هزار تومان و کامیونت‌های شهری 500 هزار تومان است.
 
علی اکبری با تأکید بر اینکه تمام مسافربرها و وانت‌بارهای روستایی باید در این زمینه به بانک رفاه مراجعه کنند گفت: هنوز اطلاعات این رانندگان از وزارت راه دریافت نشده است که به محض دریافت آن، این رانندگان برای پرداخت تسهیلات 500 هزار تومانی به بانک رفاه اعلام می‌شوند.
 
علی اکبری افزود: برای کاهش اثرات ناشی از هدفمند کردن یارانه ها بر رانندگان و متصدیان حمل و نقل عمومی جاده ای، مقرر گردید در کنار ارائه تسهیلات برای نوسازی ناوگان عمومی، اقدام عملی برای توسعه شرکت محوری و جلوگیری از افزایش سیستم تک واحدی ناوگان عمومی صورت گیرد.
 
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان زنجان گفت: تاکنون صاحبان نزدیک به هزار و 500 دستگاه مینی‌بوس فرسوده برای نوسازی ثبت نام کرده‌اند.
 
علی اکبری افزود: سقف قرارداد نوسازی ناوگان مینی‌بوس برای امسال، دو هزار و 500 دستگاه است که با توجه به وجود ظرفیت برای نوسازی، زمان ثبت نام آن تمدید شده و همچنان در حال انجام است.
 
وی ادامه داد: 9 محصول داخلی برای نوسازی در نظر گرفته شده که قیمت آنها از 32 میلیون تومان تا 75 میلیون تومان خواهد بود که به ازای نوسازی هر دستگاه، 20 میلیون تومان وام بانکی با سود 14 درصد ارائه و 11 میلیون تومان کمک بلاعوض 8 میلیون تومان از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و سه میلیون تومان از سوی ستاد تبصره سوخت بابت اسقاط خودرو پرداخت می‌شود.
 
علی اکبری با اشاره به اینکه طی 35 سال اخیر، اقدام قابل توجهی در راستای نوسازی ناوگان مینی‌بوس انجام نشده بود به دارندگان مینی بوس های مشمول طرح (30 سال به بالا) استان توصیه کرد از فرصتهای موجود جهت نوسازی مینی بوسهای فرسوده خود استفاده کنند.
کد خبر 1191376

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha