به گزارش خبرنگار مهر در همدان، عباس تجری پیش از ظهر یکشنبه در نخستین گردهمایی مدرسان قرآن استان همدان گفت: راه اندازی مدارس دارالقرآن از ابتدای مهر در استان همدان آغاز شده و تا پایان سال تحصیلی ادامه دارد.
وی با بیان اینکه در این مدارس 30 هزار دانش آموز و 500 استاد نمونه قرآنی در سه سر فصل روخوانی، روانخوانی، تجوید و مفاهیم مشغول فعالیت هستند، گفت: این مدارس با هزینه ای افزون بر یک میلیارد و 200 میلیون تومان راه اندازی شده است.
تجری با اشاره به اینکه هر مدرسه به صورت ماهانه و در طول سال تحصیلی 700 هزار تومان هزینه دریافت می کند، گفت: تلاش برای انس با قرآن کریم و ارتقای سواد قرآنی، تقویت بنیه اعتقادی و رفتاری دانش آموزان، جذب حداکثری دانش آموزان و مشارکت آنان در توسعه و تعمیق مفاهیم غنی قرآن کریم از جمله اهداف تاسیس مدارس دارالقرآنی است.
معاون پژوهشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش استان همدان نیز در این مراسم گفت: باید در راستای شناخت و مانوس شدن با قرآن کریم واجرای عملی آن در جامعه برنامه ریزی صورت گیرد.
حسن مظاهری به نقش مربیان قرآنی در جامعه اشاره کرد و افزود: فعالان قرآنی نقش تعیین کننده ای را در جامعه برعهده دارند که باید اخلاق، روش و منش آنها نیز قرآنی باشد.
وی بر گسترش فعالیت های قرآنی در تمام سطوح تاکید کرد و گفت: آموزش قرآن کریم و مفاهیم آن باید از سنین کودکی و نوجوانی آغاز شود چرا که دشمنان می خواهند روح و روان کودکان جامعه اسلامی را تخریب کنند.
نظر شما