به گزارش خبرنگار مهر در محمود آباد، فرماندار محمودآباد پیش از ظهر یکشنبه در مراسم گشایش این همایش ملی گفت: رشد سریع جمعیت شهری توام با گسترش شدید شهرها در مناطق سیلگیر، پتانسیل سیلخیزی را به طور فزایندهای بالا برده و از طرفی تغییر کاربری اراضی مزروعی، باغات و جنگلها به مناطق مسکونی و صنعتی خطر سیلگرفتگی این مناطق را در مناطق شهری افزایش داده است.
جواد واحدی افزود: نبود معیارهای فنی و راهنماهای بومی و تجربی متناسب با تنوع اقلیمی و زیست محیطی در زمینه مدیریت کمی و کیفی سیلاب های شهری و سامانه های زهکش های شهری، ضرورت استفاده از تجربیات متخصصان دانشگاهی و اجرایی کشور را در مراحل مختلف مطالعات مدیریت جامع سیلابهای شهری آشکار میسازد و برگزاری این دوره آموزشی کمک شایانی در دستیابی های علمی و مهندسی و بروز رسانی دانش های تخصصی این حوزه دارد.
مدیر کل امور شهری استانداری مازندران نیز در این مراسم اعلام کرد: سیل یکی از رویدادهای طبیعی است که هر ساله موجب تلفات انسانی، دامى و خسارات به ساختمان ها، تأسیسات، باغات، کشتزارها و منابع طبیعى می شود و باید با آخرین تکنولوژی روز خسارت ها و نابودیهای این بلای طبیعی را کاهش داد.
سید یونس حسینی هدف از برگزاری این دوره را انتقال تجربه ها، رفع چالش ها، مشکلات، ضرورت ها، استفاده از تجربه های موفق در مدیریت سیلاب در برخی از شهرستان های کشور و تعامل بیشتر با شهرداری ها در بحث مدیریت سیلاب عنوان کرد.
وی خاطر نشان کرد: این کارگاه آموزشی به مدت سه روز در دو کارگاه آموزشی به صورت صبح و عصر با حضور مدرسان دانشگاهی و متخصص در حال برگزاری است.
نظر شما