مرضیه اکبرآبادی در گفتگو با خبرنگار اعزامی مهر به گوانگجو اظهارداشت: تعدادی از فدراسیونها مانند ووشو، تکواندو و تیراندازی برنامهریزیهای دقیقی در بخش بانوان داشتند و از این برنامهریزی به نتیجه هم رسیدند. نمونه بارز آن مدال طلا خدیجه آزادپور بود.
وی ادامه داد: این مدال آموزنده بود از این جهت که ثابت کرد از برنامهریزی در ورزش بانوان میتوان نتیجه گرفت. باید توانایی بالقوه به بالفعل تبدیل شود و یاد گرفت که چگونه از آنها استفاده کرد.
معاون سازمان تربیت بدنی در امور بانوان که در محل برگزاری شانزدهمین دوره بازیهای آسیایی حضور دارد، تصریح کرد: هر فدراسیونی که به بخش بانوان توجه داشته و برنامهریزی هدفمند در این بخش را به طور مستمر پیگیری کرده به نتیجه هم رسیده است. نتایج اینگونه برنامهریزیها را علاوه بر ووشو میتوان در فدراسیونهایی مانند تکواندو، کاراته، کبدی و تیراندازی هم دید.
اکبرآبادی با یادآوری اینکه بانوان ورزشکار ایران در بازیهای آسیایی 2006 دوحه قطر دو مدال گرفتند، خاطرنشان کرد: اما در این دوره بازیها و تاکنون سه مدال طلا، نقره و برنز توسط بانوان ورزشکار به دست آمده است. این نتیجه برنامهریزیهایی است که باید با جدیت بیشتر ادامه یابد.
وی تاکید کرد: پیش از بازیهای آسیایی نهایت تلاشها برای بهبود وضعیت بانوان ورزشکار انجام شد. در این زمینه باید قدردان مدیریت ورزش کشور بود که توجه خاصی به ورزش بانوان دارند.
* فکر میکنید تا پایان بازیهای آسیایی چند مدال دیگر توسط ورزشکاران زن برای کاروان ورزش ایران به دست آید؟
معاون سازمان تربیت بدنی در امور بانوان در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر گفت: هر نتیجهای که شایسته تلاش ورزشکارانمان باشد با لطف و عنایت خدا به دست میآید.
نظر شما