۳۰ آبان ۱۳۸۹، ۱۰:۳۵

مهدوی‌زاده:

فرهنگ بومی را در صدا و سیمای خراسان شمالی احیا می‌کنیم

فرهنگ بومی را در صدا و سیمای خراسان شمالی احیا می‌کنیم

قنبر مهدوی‌زاده مدیر کل صدا و سیمای خراسان شمالی تاکید کرد این مرکز با تهیه برنامه‌های متنوع در قالب‌های مختلف همچون طنز به معرفی فرهنگ‌ و آداب و رسوم مردم استان می‌پردازد تا فرهنگ بومی احیا شود.

قنبر مهدوی‌زاده، مدیر کل صدا و سیمای خراسان شمالی در پاسخ به این سئوال که این مرکز چگونه سعی می‌کند فرهنگ بومی را احیاء کند، به خبرنگار مهر گفت: تلاش می‌کنیم با تهیه برنامه‌های متنوع در قالب‌های مختلف از جمله طنز، نمایش و ... به معرفی فرهنگ‌ها و آداب و رسوم مردم استان بپردازیم تا فرهنگ بومی احیا شود. به کیفیت خیلی توجه می‌کنیم. از سوی دیگر برای تولید آثار فاخر و ارزشمند مرکز اقدام به تولید چند اثر مستند با استفاده از ظرفیت‌های انسانی و بومی منطقه کرده‌ایم.
 
وی درباره اینکه برای شناسایی نیروهای خلاق چه اقداماتی انجام داده‌اید، توضیح داد: در این استان از نیروی انسانی خلاق و کارآمد در حد توان و بضاعت مرکز استفاده می‌شود و برای جذب بیشتر این مخاطبان برنامه‌هایی در نظر گرفته شده است. شناسایی و جذب نیروهای خلاق از طریق فراخوان همگانی، برگزاری نشست مشترک با هنرمندان و چهره‌های فرهنگی و هنری استان، تعامل مثبت و مستمر با نخبگان حوزه‌های علمی، فرهنگی و هنری انجام می‌شود.
 
 
مدیر کل صدا و سیمای خراسان شمالی خاطرنشان ساخت: با توجه به تاکید رئیس سازمان صدا و سیما در حوزه تولید فیلم و انیمیشن با استفاده از قالب‌های جذاب نمایشی برای مخاطبان در گروه‌های سنی مختلف، برنامه‌ریزی‌های لازم در مرکز با رویکرد دین، اخلاق، امید و آگاهی و اطلاع‌رسانی با بهره‌گیری از عناصر بومی و محلی و توانمندی‌های استان پیرامون موضوعات فرهنگی، هنری و تاریخی در قالب انیمیشن صورت گرفته که در این باره برنامه‌های متنوعی در حال تولید است. 
 
مهدوی‌زاده ادامه داد: در برخی از شاخص‌‌های هنری برنامه‌های مناسبی تولید کردیم و در بسیاری از شاخص‌‌ها همسطح مراکز باسابقه هستیم. سیمای مرکز خراسان شمالی بر خلاف عمر کوتاه خود توانسته برنامه‌های ویژه‌ تهیه کند. مثلاً در انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری برنامه‌های ویژه‌ای را پخش کردیم.
 
وی درباره راهکارهای حفظ و جذب مخاطبان توضیح داد: بالا بردن سطح کیفی برنامه‌ها، تنوع بخشی برنامه‌ها از حیث موضوع، در نظر گرفتن نوع و جمعیت مخاطب، انتخاب ساعات پخش مناسب، برنامه‌ریزی بر مبنای نیاز مخاطب، تولید برنامه‌های متنوع برای تمام سنین با مضمون پرداخت به فرهنگ‌ها و نظرسنجی و نیازسنجی مخاطبان استانی مهمترین راهکارهایی است که می‌توان برای جذب مخاطب برنامه‌ریزی کرد.
کد خبر 1195306

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha