به گزارش خبرگزاری مهر، در این طرح که از سوی دفتر مشاوره تربیتی معاونت پرورشی و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش اجرا میشود، از بین تمام مناطق آموزشی در هر استان، مناطقی که از فراوانی مشکلات تحصیلی و روانی_رفتاری بیشتری نسبت به جمعیت دانشآموزی در پایه اول دوره متوسطه و سوم راهنمایی برخوردار هستند، تحت پوشش قرار میگیرند.
براساس این گزارش، مدت زمان آموزش برای دانشآموزان 12 جلسه 90 دقیقهای است که در ساعات غیررسمی و با میانگین تعداد 35 دانشآموز در هر کلاس اجرا میشود.
در این طرح دانشآموزان با مهارتهای روانی – رفتاری از جمله مهارتهای ارتباطی، حل مساله و تصمیمگیری، مهارتهای جرات ورزی، مقابله با استرس، تفکر نقادانه و خلاق و همچنین نقش باورها و ارزشهای دینی در تامین بهداشت روان آشنا میشوند.
در بخش مهارتهای تحصیلی نیز دانشآموزان مهارتهایی از جمله تمرکز حواس، برنامهریزی تحصیلی، روشهای ایجاد انگیزه، مدیریت زمان و روشهای مطالعه را فرا میگیرند.
این طرح با هدف آسیبشناسی مشکلات تحصیلی دانشآموزان و برنامهریزی در جهت حل آن، افزایش سطح سلامت روانی دانشآموزان، خانواده و کارکنان مدارس و همچنین بهبود بخشیدن به وضعیت تحصیلی و درسی دانشآموزان از طریق افزایش سطح سلامت روان در مدارس کشور اجرا میشود.
نظر شما