به گزارش خبرنگار مهر در کرج، سومین همایش"تجلیل از فرزندان انقلاب" ویژه تجلیل از دانشجویان بخش صفادشت ورودی سال تحصیلی 90-89 دانشگاه های کشور ظهر شنبه برگزار شد.
در این برنامه امام جمعه صفادشت گفت: اخلاص و بصیرت دونکته ای که مقام معظم رهبری بسیج را به آن توصیه کرد برای دانشجویان لازمتر از بسیجیان است.
حجت الاسلام سید احمد سادات افزود: اگر دانشجوی بدون اخلاصی پزشک شود و رضایت خدا را در نظر نداشته باشد می شود پزشک پولکی و اگر کسی بصیرت نداشته باشد و عالم شود گرفتار مسائل سختی می شود .
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از بزرگان را در حوزه علمیه داشتیم که تنها در حوزه ماندند و درس خواندند و به درجه های اجتهاد هم نایل شدند ولی وقتی وارد صحنه اجتماع شدند خود را باختند.
سادات یادآور شد: اگر مرجعی را برای تقلید انتخاب می کنیم باید از بصیرت کافی وی مطمئن شویم و دانشجو هم در کنار تحصیل بادی بصیرت داشته باشد.
نماینده مردم شهریار در مجلس نیز در این مراسم با تاکید بر اهمیت مسئله علم آموزی گفت: در هیچ مکتبی به اندازه اسلام بر کسب علم و دانش تاکید نشده است.
حسین گروسی وی با اشاره به اهمیت به کار بردن بصیرت عنوان کرد: ایرانیان از گذشته دارای بصیرت بودند و به همین خاطر اسلام را با آغوش باز پذیرفتند.
در حالی که پیامبر اکرم (ص) برای عرضه دین اسلام با جنگ وارد برخی مکانها شد ایران مکانی بود که بدون جنگ اسلام را پذیرفت گرچه فراز و نشیب هایی هم وجود داشت.
سومین همایش تجلیل از دانشجویان بخش صفادشت با اختصاص مبلغ 150 میلیون ریال وتقدیم لوح و هدیه به دانشجویان انجام شد.
161 دانشجو در صفادشت تقدیر شدند
در این برنامه از 161 دانشجو، شامل 89 خانم و 72 آقا قدردانی شد. از این تعداد 52 نفر در دانشگاه های صفادشت مشغول به تحصیل هستند.
گستره محل سکونت دانشجویان سومین همایش تجلیل شامل 81 نفر شهر از صفادشت ، 32 نفر امیر آباد، هشت نفر یوسف آباد، هشت نفر مهردشت، هشت نفر شش ، چهار نفر کوشکک، سه نفر دهک، سه نفر ارسطو، دو نفر کهریزک، یک نفر اختر آباد و یک نفر سلمیان بودند.
از میان 161 دانشجوی ورودی سال تحصیلی 90-1389 بخش صفادشت یک نفر در مقطه دکترا ، 5 نفر در مقطع کارشناسی ارشد ، 100 نفر در مقطع کارشناسی و 56 نفر در مقطع کاردانی پذیرفته شده اند.
در این مراسم علاوه بر امام جمعه و نماینده مردم منطقه در مجلس، شهردار صفاد شت، رئیس شورای اسلامی شهر، اعضای شورای شهر و تعدادی دیگر از مسئولان شهری حضور داشتند.
اولین برنامه تجلیل از دانشجویان در سال 87 با 59 دانشجو و اختصاص مبلغ 60 میلیون و 814 هزار ریال و دومین برنامه تجلیل در سال 88 با 115 دانشجو و اختصاص مبلغ 92 میلیون و 430 هزار ریال اجرا شد.
در شهر صفادشت پنج مرکز آموزش عالی شامل دانشکده تربیت بدنی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد و مرکز آموزش عالی علمی کاربردی وجود دارد.
هم اکنون پنج هزار و 700دانشجو در مراکز آموزش عالی صفادشت مشغول به تحصیل هستند؛ هزار و 700 نفر در مرکز آموزش عالی علمی کاربردی ، هزار و 500 نفر دانشگا ه آزاد ، هزار نفر دانشکده کشاورزی ،900 نفر دانشگاه پیام نور و 600 نفر دانشکده تربیت بدنی امام علی (ع) مشغول تحصیل هستند.
نظر شما