به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد زارع روز شنبه در نشست خبری بیستمین کنگره چشم پزشکی ایران افزود: کشور ما از نظر سازمان جهانی بهداشت همچنان به عنوان منطقه اپیدمیک در زمینه بیماری تراخم محسوب می شود اما تحقیقات ما نشان می دهد این بیماری در حال ریشه کنی است.
وی با اشاره به تحقیقاتی که چند سال قبل در چهار استان بوشهر، بندرعباس، کرمان و سیستان و بلوچستان انجام شد، گفت: در این بررسیها مشخص شد تنها چند مورد از عوارض حاد این بیماری در منطقه ای از زابل وجود دارد.
تراخم یکی از قدیمیترین بیماریهای عفونی شناخته شده در انسان است. حدود 5 میلیون نفر در جهان بر اثر تراخم نابینا شدهاند. عامل بیماری تراخم یک میکرو ارگانیسم است که تشابهاتی با هر دو باکتری و ویروس دارد و از طریق تماس با ترشحات آلوده منتقل می شود.
این فوق تخصص پیوند قرنیه در ادامه به جزئیات برگزاری بیستمین کنگره چشم پزشکی ایران اشاره کرد و افزود: در این کنگره حدود هزار و 700 چشم پزشک کشور حضور دارند که از نزدیک با دستگاهها و یافتههای جدید چشم پزشکی آشنا می شوند.
وی با بیان اینکه این کنگره در دو بخش علمی و نمایشگاهی برگزار میشود، گفت: نمایشگاههای جانبی محلی برای عرضه دستگاههای جدید است تا چشم پزشکان با آخرین پیشرفتهای تجهیزات پزشکی آشنا شوند.
این فوق تخصص پیوند قرنیه در خصوص اعزام بیماران چشمی به خارج از کشور گفت: با توجه به اینکه هم اکنون چشم پزشکان مجرب و تجهیزات لازم در این رشته را داریم نیازی به اعزام بیمار نیست.
زارع با بیان اینکه شایعترین عمل جراحی در دنیا آب مروارید است، گفت: آب مروارید انواع متفاوتی دارد اما در کل 70 درصد افراد پس از 70 سالگی دچار این بیماری میشوند.
وی با بیان اینکه حدود چهار درصد کودکان دچار تنبلی چشم می شوند، گفت: درمان این بیماری قبل از 10 سالگی آسان است اما هرچه بزرگتر شوند درمان بیماری سخت تر می شود.
نظر شما