رضا محمدی - مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر، به جزئیات این زیردریایی اشاره کرد و افزود: بر روی این زیردریایی دوربینی برای انتقال داده ها نصب شده است تصاویر گرفته شده بر روی این زیردریایی ذخیره و در پایان ماموریت، این اطلاعات به کامپیوتر منتقل می شود.
وی با تاکید بر اینکه اطلاعات ذخیره شده در این زیردریایی نیز به صورت بر خط در اختیار کاربر قرار گیرد، اظهار داشت: این زیردریایی می تواند تا عمق 5 متر و مساحت 50 تا 60 متر در زیر آب ماموریت های خود را انجام دهد سرعت آن نیز 2 متر بر ثانیه است.
این محقق با بیان اینکه این زیردریایی با استفاده از رادیو کنترل، هدایت می شود، ادامه داد: این زیردریایی دارای مخزنی است که هنگامی که به زیر آب می رود، این مخزن پر از آب می شود و پس از پر شدن زیردریایی به صورت مستقیم و بدون حرکت جانبی به زیر آب می رود و پس پایان ماموریت، مخزن خالی می شود و به تدریج زیر دریایی به سطح آب می آید.
محمدی سیستم هشدار نفوذ آب را از دیگر بخشهای این سیستم ذکر کرد و یادآور شد: زمانی که آب به داخل زیردریایی نفوذ می کند، مدارهای آن به طور خودکار از کار می افتد و به سطح آب بر می گردد علاوه بر این دارای سیستم هشدار اتمام باتری است.
مجری طرح با تاکید بر اینکه ساخت این زیردریایی فاز اول این پروژه است، اضافه کرد: فاز دوم شامل طرح توسعه زیردریایی است که در این مرحله سعی می شود زیر دریایی هوشمند طراحی و تولید شود.
نظر شما