۸ آذر ۱۳۸۹، ۱۲:۰۱

غلامی مطرح کرد:

همکاری برای تکثیر حیات وحش در عرصه های منابع طبیعی فارس

همکاری برای تکثیر حیات وحش در عرصه های منابع طبیعی فارس

شیراز - خبرگزاری مهر: مدیر کل منابع طبیعی استان فارس برای انتقال حیات وحش و تکثیر آنها در عرصه های منابع طبیعی این استان اعلام آمادگی کرد.

غلامرضا غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر در شیراز با بیان اینکه این اداره کل آماده همکاری برای انجام این کار است، گفت: برای انتقال حیات وحش به عرصه های منابع طبیعی که دارای پتانسیلهای مناسب هستند البته با مالکیت منابع طبیعیٍٍٍ، آمادگی داریم.

وی ادامه داد: در این راستا می توان با حفظ مالکیت منابع طبیعی برای تکثیر و رشد گونه های حیوانی، این مناطق را در اختیار بخش خصوصی قرار داد.

مدیرکل منابع طبیعی استان فارس با اشاره به اینکه این اداره کل حاضر است که نگاهی به حیات وحش داشته باشد، گفت: این کار علاوه بر درآمدزایی برای بخش خصوصی می تواند در تکثیر حیات وحش نیز موثر باشد.

عکس تزئینی است

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتقال گوزنهای حفاظت شده ارژن به عرصه های منابع طبیعی ارسنجان یادآور شد: برای انجام این کار البته با مالکیت منابع طبیعی موافقت شد تا پس از انجام اقدامات لازم این گونه به منطقه منتقل شود.

غلامی افزود: به زودی و با انجام تدابیر لازم گوزنهای منطقه ارژن به ارسنجان منتقل می شوند.

برای جلوگیری از حرکت شنهای روان تدابیری اتخاذ شود

وی در رابطه با بحث ریزگردها در برخی از نقاط استان فارس گفت: در بحث تخصیص اعتبار برای ریزگردها اولویت با استانهایی بود که بیشتر در معرض تهدید بوده اند از این رو استان فارس در لیست این استانها قرار نگرفت.

غلامی با بیان اینکه برنامه های مناسبی در استان فارس برای مبارزه با بیابان زدایی در دستور کار است، بیان کرد: در این رابطه هشدارهای جدی برای اتخاذ تدابیری در خصوص سونامی خاموش یا همان ریزگرد به سازمان و ارگانهای مربوطه در این استان داده شده است.

مدیرکل منابع طبیعی استان فارس با اشاره به اینکه این استان نیز از پدیده ریزگردها بی نصیب نیست، تصریح کرد: در حال حاضر 700 هزار هکتار از عرصه های منابع طبیعی فارس در معرض بیابانی شدن است که باید با تلاش تمامی مسئولین چاره اندیشی شود.

غلامی ادامه داد: در قسمتی از منطقه دژگاه فراشبند ریزگرد مشاهده شده که با کوچکترین وزش باد از روی زمین بلند شده و خطراتی را به دنبال دارد.

عکس تزئینی است

وی اظهار داشت: پدیده ریزگردها گونه های گیاهی را در معرض تهدید قرار می دهد وخسارات جبران ناپذیری نیز برجای می گذارد به همین دلیل باید برای سرمایه گذاری در این بخش نیز اقدام شود.

مدیرکل منابع طبیعی استان فارس با اشاره به اینکه با مشاهده لکه های بیابانی زنگ خطر در استان فارس به صدا درآمده، یادآور شد: با تخصیص اعتبار، احداث بادشکن، کاشت گونه های گیاهی و... می توان تا حدودی ار افزایش پدیده بیابان زایی جلوگیری کرد.

غلامی گفت: این پدیده در هر نقطه و منطقه ای اثر می گذارد از این رو برای جلوگیری از افزایش آن و به وجود آمدن مشکلات عدیده تلاش می شود.

کد خبر 1200626

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha