محمدرضا طهماسبی بیرگانی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز افزود: از ابتدای سال جاری برنامه ریزی لازم برای ساخت قطعات و تجهیزات دستگاه های حفاری جدید که مجهز به آخرین فناوریهای روز هستند انجام شده تا از طریق منابع داخلی به مرحله تولید انبوه برسد.
وی اظهار داشت: از اقدامات مهم امسال می توان به به شناسایی، ارزیابی و رتبه بندی سازندگان داخلی فعال در بخش ساخت قطعات و تجهیزات مورد استفاده در صنعت حفاری اشاره کرد.
طهماسبی بیرگانی توضیح داد: در این ارتباط تاکنون 300 سازنده قطعات فلزی و لاستیکی از استان خوزستان و دیگر استانهای صنعتی کشور شناسایی، ارزیابی و رتبه بندی شده اند.
وی با اشاره به سیاستهای وزارت نفت، شرکت ملی نفت ایران و شرکت ملی حفاری ایران در زمینه توجه به ساخت داخل در چند سال اخیر گفت: در این عرصه تاکنون 17 هزار قلم قطعات و تجهیزات که بیشترین مصرف را در صنعت حفاری دارد در کشور بومی و انبوه سازی شده است.
رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی حفاری ایران افزود: این قطعات و تجهیزات مربوط به دراورکس، پمپ تراکهای سیمانکاری، لاینرهنگرها، لایه آزمایی، آچارهای هوا، انواع شیرها و اتصالات با فشار دو تا 15 هزار پام، قطعات پمپهای گل، میکسرهای گل، مخازن آب و گل و الکتروپمپها در سایزهای مختلف است.
وی به برپایی هشتمین نمایشگاه تخصصی صنعت حفاری از یکم تا پنجم دی ماه سال جاری اشاره و اضافه کرد: برگزاری این نمایشگاه ها در زمینه بومی سازی صنعت حفاری در کشور بسیار موثر واقع شده و هم افزایی متخصصان و کارشناسان شرکت ملی حفاری با سازندگان داخلی دستاوردهای مهمی در بخشهای طراحی، مهندسی ساخت و تولید قطعات و تجهیزات این صنعت داشته است.
نظر شما