محمد محمودیان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به حجم وسیع حفاری که در راستای اجرای پروژه بانک جهانی آب و فاضلاب از سوی شرکت آبفای شهری در حال انجام است، شهرداری رشت به تنهایی چگونه می تواند پاسخگو باشد.
وی اظهار داشت: شرکت آب و فاضلاب شهری اعلام کرده که بودجه ای به غیر از بانک جهانی ندارد، در این میان شهرداری طی سال گذشته شش میلیارد برای آسفالت هزینه کرده اما با توجه به ادامه داشتن این پروژه دردی دوا نمی شود.
رئیس کمیسیون بهداشت و محیط زیست شورا رشت در ادامه از نمایندگان مجلس خواست با رایزنی در وزارتخانه ها برای این مهم تأمین اعتبار کنند.
وی همچنین بر ضرورت همکاری مردم برای حفظ و پاکیزگی رودخانه های شهر رشت تاکید کرد و گفت: مشکل اصلی، ورود فاضلابهای شهری به داخل رودخانه های گوهررود و زرجوب است که با اجرای پروژه آب و فاضلاب بانک جهانی این مشکل برطرف خواهد شد.
محمودیان یادآور شد: آب این دو رودخانه آلوده نیز برای مزارع پایین دست مورد استفاده قرار می گیرد که علاوه بر مشکلات زیست محیطی برای مردم نیز خطراتی را در پی خواهد داشت.
اجرای پروژه آب و فاضلاب دو شهر رشت و انزلی از سال 1384 با اختصاص اعتبارات بانک جهانی و دولت جمهوری اسلامی ایران آغاز شده است.
نظر شما