به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، صابر فیضی در نشست پرسش و پاسخ با کارکنان شرکت مخابرات استان لرستان در سخنانی اظهار داشت: ماموریت و انتقال کارکنان شرکت مخابرات به هر مجموعه دولتی ممنوع است.
وی با اشاره به انتقال برخی کارکنان این شرکت به دستگاه های دولتی تا قبل از 18 آبان سال گذشته، بیان داشت:بعد از این موعد 367 نفر از همکاران مخابرات منتقل شده اند که اخیرا سازمان بازرسی نامه نوشته است که باید این افراد از این سازمانها اخراج شوند.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران با تاکید بر اینکه طبق قانون این افراد به صورت خلاف وارد دستگاههای دولتی شده اند، یادآور شد: ما می توانیم این افراد را دیگر نپذیریم ولی چون همکاران ما هستند شرکت مخابرات موافقت کرده است که این کارکنان به مجموعه مخابرات بازگردند.
فیضی تصریح کرد: البته این افراد در صورت بازگشت پست شان حفظ نمی شود و فقط شغل شان محفوظ خواهد بود.
وی ادامه داد: این افراد پس از بازگشت به شرکت مخابرات در پست های خالی مستقر خواهند شد.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران با تاکید بر اینکه شرکت مخابرات مطابق قوانین تجارت، بورس و قانون کار فعالیت می کند، عنوان کرد: از این پس در تعدیل و جذب نیرو در شرکت فرق نیروی متخصص و غیرمتخصص با گذشته بیشتر احساس خواهد شد.
فیضی با تاکید بر اینکه پرداختی کارکنان به عملکرد آنها وابسته است، بیان داشت: کمکاری هر کدام از کارکنان موجب تاثیر بر روی حقوق کل مجموعه خواهد شد.
وی در مورد استخدام ها در این شرکت نیز تصریح کرد: از این پس تحت هیچ شرایطی نیروی کمتر از لیسانس در مخابرات جذب نمی شود.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران به برخی استثناها در این زمینه اشاره کرد و بیان داشت: خانواده های شهدا، ایثارگران و جانبازان و همچنین زنان سرپرست خانوار در این زمینه استثنا هستند.
فیضی افزود: همچنین کسانی در شرکت مخابرات ایران استخدام می شوند که دارای مدرک تحصیلی در رشته های مرتبط باشند.
وی همچنین به برنامه های این شرکت در راستای افزایش سطح رقابت پذیری اشاره کرد و گفت: در این راستا یک مشاور قوی خارجی گرفته ایم تا برنامه های لازم در این حوزه را تدوین کند.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران ادامه داد: همچنین چارت تشکیلاتی شرکت مخابرات ایران به عنوان بزرگترین شرکت مخابراتی خاورمیانه در دست تدوین است.
نظر شما