۱۰ آذر ۱۳۸۹، ۱۳:۲۰

حرفه آموزی مددجویان زندان ها، رفتار پرخطر را کاهش می دهد

حرفه آموزی مددجویان زندان ها، رفتار پرخطر را کاهش می دهد

همدان - خبرگزاری مهر: مدیرکل زندانهای استان همدان گفت: ایجاد اشتغال و حرفه آموزی مددجویان زندانهای استان همدان رفتارهای پرخطر آنان را کاهش می دهد.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، کریم ملکی صبح چهارشنبه در نشست شورای اداری زندانهای استان همدان با تاکید بر اینکه اشتغال زندانیان اولویت برنامه های این مرکز است، اظهار داشت: اشتغال و حرفه آموزی زندانیان با مدیریت بنیاد تعاون انجام می شود.

ملکی برنامه ریزی برای اشتغال و حرفه آموزی مددجویان زندان های تابعه استان همدان و بهره گیری از توانمندی های مددجویان را ضروری برشمرد و گفت: اشتغال مددجویان نقش مهمی درکسب مهارت های حرفه آموزی، درآمد زایی، پرکردن اوقات فراغت مددجویان و کاهش آسیب رفتارهای پرخطر در زندان ها دارد.

مدیرکل زندانهای همدان نظارت مستمر بر رفتار زندانیان را در کاهش آسیب رفتارهای پرخطر مؤثر دانست و بر انجام بازرسی های موردی و سرزده تاکید کرد.

ملکی خاطر نشان کرد: با نظارت و کنترل جدی محیط داخل زندان، می توان ازورود هر گونه اشیاء ممنوعه و موادمخدر به داخل زندان پیشگیری کرد.

وی در ادامه ارائه پیشنهادات و نظرات کاربردی از سوی کارکنان را در اجرای موفق برنامه ها مهم برشمرد.

مدیرکل زندان های همدان، با اشاره به کاهش جمعیت کیفری به عنوان مهمترین اولویت سازمان زندان ها، افزود: با استفاده از اختیارات قانونی در خصوص آزادی مشروط، اعطای مرخصی، عفو و زندان باز، می توان در این زمینه عملکرد موفقی ارائه کرد.

ملکی توجه به آموزه های دینی و فعالیت های قرآنی در زندان ها را از دیگر اولویت های مهم برشمرد و گفت: این امر از سوی سازمان مورد تاکید بوده و باید سرلوحه امور قرار گیرد.

مدیرکل زندان های استان همدان با اشاره به اینکه 562 نفر از مددجویان درنیمه نخست سال جاری، زیر پوشش خدمات مشاوره و روان درمان قرار گرفتند، اظهار داشت: از این تعداد مددجو، 267نفر تحت پوشش کامل خدمات مشاوره و روان درمانی قرار دارند.

وی اضافه کرد: در این مدت بیش از 36هزار نفر شامل مددجویان، خانواده زندانیان و سربازان وظیفه از خدمات مددکاری بهره مند شدند.

ملکی با بیان اینکه در شش ماهه نخست امسال، یک هزار و 685 نفرآموزش مهارت های اساسی زندگی را فرا گرفتند، اظهار داشت: بررسی وضعیت روانی 725نفر و مطالعه و بررسی وضعیت خانوادگی و همچنین پرونده قضایی حدود سه هزارنفراز مددجویان از دیگر فعالیت های مددکاری در این مدت بوده است.

کد خبر 1202062

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha