به گزارش خبرنگار مهر در همدان، فاطمه مقیمی ظهر چهارشنبه در دومین جلسه تشکیل شورای بانوان بازرگان در همدان با بیان اینکه شورای بانوان بازرگان سه سال پیش در کشور راهاندازی شد، گفت: تعداد اعضای شورای بانوان بازرگان در کشور چهار هزار و 600 نفر است و باید ظرفیتهای نهفته را آشکار کرد تا از آن استفاده شود.
مقیمی با تاکید بر اینکه تجربیات بانوان بازرگان باید از مرکز به سراسر کشور منتقل شود، گفت: دغدغه حضور زنان در عرصههای اقتصادی به دلیل نگرانی از وضعیت اقتصادی است.
وی به تشکیل بانک اطلاعاتی از فعالیتهای اقتصادی بانوان بازرگان و فعالیتهای کانون بانوان بازرگان برای ارتقای آموزش در این کانون اشاره کرد و گفت: هر یک از اعضای شورای بانوان بازرگان باید برای رفع مشکل اشتغال در جامعه تلاش کنند.
مقیمی از تشکیل هشت شورای بانوان بازرگان در سراسر کشور خبر داد و با بیان اینکه این امر نشان دهنده حرکت اقتصادی عظیم در جامعه است، اظهار داشت: حضور درهمایش های داخلی و بین المللی، نشست مشترک با بانوان بازرگان اتاق های شهرستان ها و اعزام هیئت های مختلف با کشورهای حاشیه خلیج فارس به منظور مقایسه مشکلات تجارت و کارآفرینی در ایران و سایر کشورها از جمله اقدامات موثر این شورا بوده است.
مقیمی حضور مدیران زن در بخش های دولتی را در کنار بانوان بازرگان بخش های خصوصی ضروری عنوان کرد و گفت: حضور زنان در عرصه های اقتصادی جامعه نباید باعث کمرنگ شدن مسئولیت پذیری زنان در خانه و خانواده شود .
وی تاکید کرد: زنان نباید تنها به عنوان مصرف کننده در کشور مدنظر قرار گیرند و باید در عرصه های اقتصادی کشور حضوری پر رنگ و دائمی داشته باشند.
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن همدان نیز گفت: همدان هفتمین استانی است که شورای بانوان بازرگان در آن تشکیل شده است.
سید مجید مختارموسوی با اشاره به تعامل بسیار نزدیک بخش خصوصی استان همدان با بخش دولتی، اظهار داشت: باید برای این موضوع بیش از پیش برنامهریزی شود.
نظر شما