به گزارش خبرنگار مهر، آیت آلله سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران درنماز جمعه این هفته پایتخت به شهادت دکتر مجید شهریاری اشاره کرد و افزود: شهادت مجید شهریاری از غمهای این ملت بود . استاد دانشمندی که هم در عرصه تخصصش، تخصص بسیار بالایی داشت و هم در عرصه تعبد جایگاه بلندی داشت.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با آرزوی شفای همسر شهید شهریاری افزود: در حادثه دیگری نیز دکتر فریدون عباسی و همسرشان نیز مجروح شدند که آرزوی شفای عاجل آنان را از خداوند متعال خواستاریم.
وی تصریح کرد: در این جنایتها بدون هیچ تردیدی رژیم صهیونیستی ، آمریکا و انگلیس متهم ردیف اول هستند.
عضو شورای مرکزی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم چنین اقدام تروریستی را انتقام از ملتی دانست که با وجود 31 سال تحریم قلههای پیشرفت را یکی پس از دیگری فتح میکنند و افزود: دشمنان انقلاب اسلامی به خوبی میدانند که ما در پی بمب اتم نیستیم. نه چون میترسیم بلکه ترسی نداریم زیرا بمب اتم با دکترین نظام اسلامی سازگاری ندارد. مکتبی که به ما میگوید در جنگ آب دشمن را مسموم نکنید و زنها و بچهها را نکشید این اجازه را به ما نمیدهم که بمب اتم بسازیم اما بمب اتم برای ما دکتر علیمحمدیها که سال گذشته به شهادت رسید و دکتر شهریاریها و دکتر عباسیها هستند .
وی خطاب به دشمنان جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمنان بدانند یک نورافکن فروزان علم را بر زمین انداختند در حالیکه دهها نورافکن دیگر جای آن را خواهد گرفت.
خاتمی خطاب به مردم گفت: این اقدامات تروریستی نشان دهنده ورشکستگی دشمنان شماست البته در این جنایت دست جنایکار انگلیس واضحتر است زیرا چندی پیش یکی ازمقامات این کشور گفته بود انگلیس برای کنترل برنامه هستهای ایران احتیاجی به دیپلماسی ندارد بلکه اقدامات دیگری نیاز دارد .
وی در بخش دیگری از سخنانش به دیدار 110 هزار نفر از بسیجیان با مقام معظم رهبری در پنجشنبه هفته گذشته اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب در آن جلسه مطالب بسیار مهمی را فرمودند. مطالبی که باید ساعتها به تبیین آنها پرداخت.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به یکی از فرازهای سخنان مقام معظم رهبری در این جلسه عنوان کرد: ایشان فرمودند بسیجی بودن مهم است اما بسیجی ماندن مهمتر است که البته بسیجی ماندن اخلاص و بصیرت میخواهد چرا که این دو نسبت به یکدیگر همافزایی دارند.
وی همچنین به فراز دیگری از بیانات مقام معظم رهبری در خصوص فتنه سال اخیر اشاره کرد و افزود: ایشان همچنین در این جلسه گریزی به فتنه سال گذشته زدند و فرمودند "عده ای برای دست یافتن به قدرت مصلحت کشور را نادیده گرفتند و به حقانیت روشن یک راه پشت کردند. به طوری که دشمنان درجه یک ملت از اقدام آنان به هیجان و شوق آمدند و از آنان حمایت کردند".
عضو شورای مرکزی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با طرح این سئوال که چرا آقا این همه در هر مناسبتی به مسئله فتنه می پردازند؟، گفت: به نظر من این موضوع سه دلیل مهم دارد. اولاً این سیره مولا علی(ع) است. مولا علی(ع) از سرکوب شورشگران جمل (ناکسین) برگشتند نه تنها به فتنه گران بلکه خطاب به کسانی که در برابر فتنه ساکت بودند در سخنرانی فرمودند " من مدام از آنها انتقاد میکنم و مورد نکوهش قرار میدهم تا آنها دست از این کار بردارند" و همچنین به اصحاب خویش فرمودند که" شما هم مدام از این ها انتقاد کنید تا خطها مشخص شود"، رهبری هم این راه را ادامه میدهند.
وی با بیان اینکه هدف دیگر مقام معظم رهبری از این واگوییهای مکرر جریان فتنه مسئله بصیرت افزایی است که از این پس شاهد جریانات شوم آنچنانی نباشیم، گفت: علت دیگر تذکر ایشان این است که در طول 18 ماه گذشته سران فتنه از مواضع خود عقب نشینی نکردند و مدام حرفهای آمریکا شادکن، انگلیس شادکن و اسرائیل شادکن میزنند و با این تحلیل که ما اپوزیسیون نظام هستیم و قدرت آینده در دست ماست این کار را انجام میدهند. البته من به آنها می گویم که این آرزو را شما به گور خواهید برد. زیرا امروز به همان اندازه که مردم از سران رژیم طاغوت نفرت داشتند از سران فتنه نفرت دارند.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران در ادامه به فرا رسیدن 16 آذرماه روز دانشجو اشاره کرد و افزود: جنبش دانشجویی این افتخار را دارد که در سال 1332 پرچم اسکتبارستیزی و ظلم ستیزی را بلند کرد.
وی خطاب به دانشجویان عنوان کرد: دانشجویان عزیز این افتخار را حفظ کنید و نگذارید کسانی که میل به بیگانگان دارند این پرچم استکبارستیزی را از دست شما بگیرند. امروز دفاع از این نظام مبارزه با آمریکا است و مقابله با این نظام اسلامی کمک به آمریکا و همراهی با این جنایتکار است.
خاتمی ابراز امیدواری کرد: انشاءالله جنبش دانشجویی ما با همان روحیه استکبارستیزی که دارند همواره در این سنگر بمانند و ذرهای از موضع خود کوتاه نیایند.
وی در بخش دیگری از سخنانش به ویژگیهای مجالس فاخر حسینی اشاره کرد و افزود: این مجالس سه ویژگی مهم دارد که ویژگی اول آن، این است که خطیب مجالس، این مجالس را کلاس درس عاشورایی بداند. دومین ویژگی آن این است که مداحان اهل بیت در کنار روضه و شور حسینی به دنبال نصایح اخلاقی باشند و سومین ویژگی آن این است که مسئولان مجالس احساس مسئولیت کنند و خطبایی را دعوت کنند تا مسایل و احکام شرعی را در کنار روضه و شور حسینی برای جوانان بگویند.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در خطبه نخست این هفته نماز جمعه تهران نیز شش شرط اساسی "داشتن معرفت خدا، اخلاص در دعا، رعایت خطوط قرمز الهی و به جای آوردن واجبات، کسب لقمه پاک و حلال، حضور قلب و انقطاع الی الله" را از جمله شرایط استجابت دعا برشمرد.
نظر شما