۱۳ آذر ۱۳۸۹، ۱۶:۰۸

حجت الاسلام جمشیدی:

328 مدرسه علمیه خواهران در کشور فعال است

328 مدرسه علمیه خواهران در کشور فعال است

قم - خبرگزاری مهر: قائم مقام مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به فعالیت‌های رو به رشد حوزه‌های علمیه خواهران در سطح کشور گفت: هم اکنون 328 مدرسه علمیه خواهران در کشور فعالیت دارند.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام محمودرضا جمشیدی قبل از ظهر شنبه در دیدار مدیران و معاونان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با آیت الله صافی گلپایگانی از فعالیت‌های رو به رشد حوزه‌های علمیه خواهران در سطح کشور به خصوص در مناطقی که سم پاشی علیه مذهب شیعه و معارف اسلامی وجود دارد خبر داد و افزود: در حال حاضر 328 مدرسه علمیه خواهران در کشور فعال است که فعالیت‌های این مراکز به خصوص در مناطقی از جمله سیستان و بلوچستان، کردستان، گلستان و ... که اهل سنن در آنها زیاد هستند باعث شده که علاوه از افراد شرکت کننده در کلاس‌ها حتی خانواده و اقوام آنان نیز جذب مذهب شیعه شوند.

وی همچنین در خصوص فعالیت حوزه‌های علمیه خواهران گفت: اساس کار در حوزه‌های علمیه خواهران بر آشنایی و تقویت معارف اسلامی خواهران به منظور منشأ اثر بودن در تربیت خانواده و فرزندانشان و نیز فعالیت در بخش تعلیم و تربیت در مراکز آموزش و پرورش و دانشگاه و همچنین انتقال مباحث دینی به دیگران می‌باشد.

قائم مقام مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران به سابقه در حدود 50 ساله حوزه‌های علمیه خواهران اشاره کرد و گفت: با این که مدت زمان زیادی از فعالیت حوزه‌های عملیه خواهران نمی گذرد و طلاب خواهر به دلیل استفاده نکردن از شهریه در تأمین هزینه‌های خود با مشکلات زیادی رو به رو هستند اما از انگیزه بسیار بالایی برخوردارند و تا امروز فعالیت‌های در حد قابل قبولی داشته‌اند.

جمشیدی با بیان این که تا قبل از سال 55 بر اساس آمار اعلام شده از هر هزار و 500 نفر خانمی که در تهران مجالس خانگی بانوان را برگزار می‌کردند، کمتر از یک دهم آموزش دیده بودند و حتی سواد هم نداشتند، تصریح کرد: اما خوشبختانه امروزه مباحثی چون احکام، تاریخ اسلامی، معارف، کلام اسلامی و ... در طی دوره‌های کوتاه مدت چهار تا پنج ساله به خواهران داده می‌شود که تا آنان در عرصه‌های تربیت خانواده، تبلیغ، مجالس بانوان و تعلیم و تربیت منشأ اثر باشند.

تأسیس دفتر مطالعات و تحقیقات زنان

وی تأسیس دفتر مطالعات و تحقیقات زنان را از دیگر فعالیت‌های انجام گرفته از سوی مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران عنوان کرد و گفت: مسئولیت این دفتر با حجت الاسلام زیبایی نژاد است و این دفتر از ابتدا در مقابله با جریاناتی که در ترویج و رسوم غربی در فرهنگ کشور ما فعال بودند حساسیت نشان داد و با آموزش به بانوان می‌‌آموزد تا بتوانند از حقوق دینی و اسلامی خود دفاع کنند که این بسیار حائز اهمیت است.

کد خبر 1203689

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha