به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، محمدرضا رشیدی پیش از ظهر یکشنبه در آیین تجلیل از پژوهشگران برگزیده در جشنواره پژوهشی رازی با اشاره به صرف هزینه 50 میلیارد تومانی برای تولید آنتی بادی های منو کلونال در بازار جهانی سرمایه گذاری در این زمینه را با اهمیت ارزیابی کرده و افزود: پیش بینی می شود تا سه ماه آینده برنامه کلان تولید آنتی بادی های منو کلونال به بهره برداری برسد.
رشیدی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای ارتقای سطح علمی و پژوهشی دانشگاه گفت: دانشگاه تبریز موفق به اخذ موجوز برای ایجاد پژوهشگاه برای شمالغرب در 300 هزار متر مربع شده که پیش بینی می شود سه پژوهشکده شمالغرب در دانشگاه تبریز احداث شود.
وی انتشار مجلات بین المللی را از دیگر اقدامات دانشگاه تبریز اعلام کرده و اظهار داشت: انتشار مجلات بین المللی با هدف چاپ مقالات در مجلات ISI ظرف سه سال آینده انجام خواهد شد.
رشیدی همچنین از ایجاد مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی که شامل باغ بوتانیک در فضای دانشگاه تبریز خبر داد و گفت: این مجتمع به زودی احداث خواهد شد و دانشگاه تبریز را در ردیف دانشگاه های دیدنی و پژوهشی قرار خواهد داد.
میزان مصرف علم نشان از جامعه توسعه یافته دارد
معاون پژوهشی دانشکده پزشکی تبریز میزان مصرف علم هر جامعه را نشان از توسعه یافته بودن آن دانست.
محمدرضا رشیدی اظهار داشت: مهمتر از تولید علم مصرف علم بوده و بر اساس ایجاد ظرفیت لازم در مصرف علم می توان یک جامعه را سنجید.
وی با بیان اینکه باید نواقص و کمبود های دانشگاه تبریز را پذیرفت و در راستای رفع مشکلات اقدام کرد، خاطر نشان کرد: این دانشگاه در سال گذشته موفق به کسب رتبه هفت کشوری در پژوهش شده است.
دانشکده علوم پزشکی با کمبود بهداشت و درمان مواجه است
همچنین در این همایش رئیس دانشکده علم پزشکی تبریز گفت: دانشکده علوم پزشکی تبریز با کمبود بهداشت و زمینه های درمانی مواجه است که سعی می شود از یک درصد سقف درآمد دانشگاه استفاده کرده و در اختیار گروه پژوهشی قرار دهیم.
علیرضا جواد زاده علم را وابسته به پژوهش دانسته و گفت: کشورهایی که در پژوهش پیشگام بوده اند همواره در علم نیز پیش قدم هستند و ایران نیز چندی است که در پژوهش خوب عمل کرده است.
وی خاطر نشان کرد: نباید از پایین آمدن رتبه دانشگاه خود در سطح کشور ناامید شویم چرا که هیچ دانشگاهی بیکار نشسته است و همه در تلاش هستند از این رو ما نیز باید در پی موانع و مشکلات خود گام برداریم.
وی افزود: در ارزشیابی سال گذشته نسبت به دیگر دانشگاه رتبه ما پایین آمده و باید تلاش کنیم رتبه خود را ارتقا دهیم.
جواد زاده ادامه داد: در توسعه ارضی و بستر سازی در زمینه علمی و پژوهشی، بالا بردن تعداد عضو هیئت علمی و گروه های تحقیقاتی اقدام شده تا از لحاظ کیفی به پیشرفت دستیابیم.
نظر شما