علی اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرکرد در مورد مسائل و مشکلات خانههای قرآنی در این استان با اعلام این مطلب اظهار داشت: این در حالیست که افزون بر 37 خانه قرآنی روستایی، در حال اخذ مجوز در راستای راهاندازی این مراکز هستند.
وی همچنین از فعالیت افزون بر 19 مؤسسه قرآنی در این استان خبر داد و گفت: دو موسسه قرآنی دیگر نیز در مرحله اخذ مجوز هستند که با اتمام مراحل قانونی تعداد موسسات قرآنی این استان به 21 موسسه افزایش مییابد.
اسماعیلی خاطرنشان کرد: فعال کردن طرح خانههای قرآنی روستایی اغلب با ساماندهی مشارکت مردمی در حوزه قرآنی شکل گرفته و با روند مطلوبی که به کار خود ادامه میدهد آینده درخشانی را در حوزه قرآن شاهد خواهیم بود.
مسئول دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: سازمان تبلیغات اسلامی استان مجوز ایجاد و راهاندازی خانه قرآنی روستا و موسسه قرآنی شهری را بر عهده دارد.
وی با اشاره به حمایتهای مالی از خانه قرآنی روستا و مؤسسه قرآنی شهری گفت: علاوه بر سازمان دارالقرآن، سازمان تبلیغات اسلامی نیز مساعدت مالی این مؤسسات را تأمین میکند.
اسماعیلی با بیان اینکه صندوق امام رضا (ع) آماده ارائه تسهیلات مورد نیاز به خانه قرآن روستایی واجد شرایط است، افزود: با توجه به تمهیدات صورت گرفته صندوق مهر امام رضا (ع) آماده ارائه تسهیلات مورد نیاز به خانههای قرآنی است اما به دلیل کمبود اعتبارات مالی، تاکنون هیچیک از این مراکز موفق به دریافت تسهیلات از این صندوق نشدهاند.
وی بر ضرورت ترویج فرهنگ مشارکت در حوزه قرآنی تأکید کرد و گفت: فرهنگ مشارکت در حوزه قرآنی نیز باید همانند ماه محرم که اعتبارات مورد نیاز به صورت خودجوش از سوی مردم برای عزاداران هزینه و تأمین میشود، تقویت و گسترش یابد.
اسماعیلی آموزش قرآن به افراد جامعه را مهمترین رسالت سازمان دارالقرآن دانست و افزود: بر همین اساس طرح نهضت قرآنآموزی رویکرد اصلی این سازمان در راستای آموزش قرآن به افراد علاقمند است.
مسئول دارالقرآن سازمان تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری بر ضرورت شناسایی خیران بخش قرآنی در استان تأکید کرد و گفت: افرادی که قصد مساعدت و حمایت مالی در بخش ترویج فرهنگ قرآنی را دارند در این استان بسیار فراوان هستند و این مهم مستلزم فرهنگسازی صحیح و اصولی در سطح جامعه است.
نظر شما