محسن چراغی پور در گفتگو با خبرنگار مهر در ایلام اظهار داشت: بخش زرین آباد یکی از بخشهای سه گانه شهرستان دهلران است که وجود آثار باستانی و قلاع تاریخی بیانگر این مطلب است که این بخش از روزگاران باستان مسکونی بوده و قدمت تاریخی بسیاری دارد و در برهه ای از زمان نقش بسیار استراتژیکی برای بعضی از سلسله های حکومتی ایران داشته که وجود آثار باستانی از جمله قلعه شیاخ و قلعه انجیر مؤید این موضوع است.
وی بیان داشت: بخش زرین آباد با داشتن هفت امامزاده بویژه از جمله امامزاده سید ابراهیم (ع)، امامزاده سید ناصرالدین (ع)، امامزاده سید فخرالدین (ع) که از احترام خاصی در بین مردم برخوردار هستند همواره پذیرای خیل عظیمی از زائران از اقصی نقاط کشور به ویژه در ایام تعطیلات نوروزی به عنوان کانون تردد زوار است.
این مسئول عنوان کرد: امروز بخش زرین آباد با دو شهر پهله و میمه به سبب موقعیت ویژه ای که از لحاظ زمینهای مرغوب کشاورزی، رودخانه دائمی میمه و درختهای بلوط و پسته های کوهی، دامپروری و پرورش آبزیان است، می تواند با توجه دولت و مسئولان و تلاش اهالی منطقه بعنوان یکی از مناطق اقتصاد و اشتغالزا در مسیر توسعه و بالندگی قرار گیرد.
بخشدار زرین آباد گفت: زرین آباد در دوران گذشته به سبب عمق خرابیها و عقب ماندگی ها وعدم برنامه ریزی لازم و صحیح برای جبران این عقب ماندگی های این بخش همچنان در محرومیت بسر می برد و نیازمند توجه جدی مسئولان است.
وی به اعتبارات عمرانی استانی و ملی که طی سه، چهار سال گذشته در بخش زرین آباد تخصیص یافته و هزینه شده است، اشاره کرد و اظهار داشت: در سال 86 اعتبارات عمرانی بیش 37 میلیارد ریال بود که در سال 87 از همین محل اعتباری بالغ بر 57 میلیارد ریال به زرین آباد اختصاص پیدا کرد که این اعتبار نسبت به سال 86 از رشد 47 درصدی برخوردار شد.
وی ادامه داد: اعتبارات تخصیص یافته در سال گذشته بالغ بر 37 میلیارد ریال بود که در فصل آب، امور قضایی، عمران روستاها و نهضت آسفالت روستا، جدول گذاری، آموزش و ترویج و توسعه باغات و تولیدات، خشکسالی، حمل و نقل، عمران شهری و آموزش هزینه شده است.
وی تصریح کرد: امسال هم اعتباری بالغ بر 34 میلیارد ریال در قالب 45 پروژه در چهار فصل اختصاص یافته است.
وی خاطرنشان کرد: در مقایسه این اعتبارات به جز سال گذشته که از رشد بیشتری برخوردار بود دیگر اعتبارات عمرانی استانی به این بخش همسان بوده است.
بخشدار زرین آباد در بخش دیگری گفت: در بخش زرین آباد طرح های مهمی بویژه در بحث راه در حال اجراست.
چراغی پور مهمترین این پروژه ها را راه چم سرخ زرین آباد به دهلران، راه میمه گرازان، آبدانان عنوان کرد و افزود: این طرح ها نه تنها خواسته اهالی بخش زرین آباد است بلکه تمام مردم شهرستان دهلران این خواسته را دارند.
وی اظهار داشت: راه چم سرخ به دهلران در سال 83 عملیات اجرایی آن آغاز شده و تا کنون اعتباری بالغ بر40 میلیارد ریال از محل اعتبارات راه روستایی هزینه شده است، حدود 20 درصد پیشرفت دارد.
وی تصریح کرد: با احداث این راه علاوه بر کوتاه شدن 20 کیلومتراز مسیر دهلران به زرین آباد و رفع نقاط حادثه خیز و پیچ های خطرناک موجب توسعه پایدار در بخش زرین آباد به لحاظ واقع شدن هفت امامزاده(ع) و وجود زمینهای مرغوب برای کاشت باغات مرکبات، موجب تثبیت جمعیت و جلوگیری از مهاجرت بی رویه مردم بخش می شود.
وی خاطرنشان کرد: راه چم سرخ زرین آباد به دهلران تا کنون در قالب راه روستایی تامین اعتبار می شد که با پیگیری لازم اخیراً بعنوان پروژه ملی مطرح شده و منبع اعتبارات این پروژه از محل اعتبارات ملی تامین اعتبار می شود که این موضوع در روند پیشرفت پروژه تاثیر بسزایی دارد.
بخشدار زرین آباد به دیگر طرح های مهم در بخش زرین آباد اشاره کرد و گفت: طرح آبرسانی کشاورزی پهله و پرچینه که در دهه فجر سال گذشته به بهره برداری رسید و برای این پروژه دولت اعتباری بالغ بر 40 میلیارد ریال هزینه کرده است.
چراغی پور، از شرکت آب منطقه ای ایلام خواست این طرح در حال حاضر نواقصی دارد مشکلات آن برطرف کنند تا مردم از نعمت این پروژه عظیم بهره مند شوند و امسال هم برای این طرح حدود شش میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است.
وی ابرازامید واری کرد با توجه دولت و مسئولان شهرستان و استان شاهد رفع محرومیت در بخش زرین آباد باشیم.
بخشدار زرین آباد گفت: در این بخش مردم این دیار مطالبات به حقی دارند که علی رغم پیگیریهای انجام شده تا کنون محقق نشده است .
چراغی پور افزود: این مطالبات شامل ایجاد دانشگاه پیام نور، دادگاه سیار، راه اندازی مرکز تسهیلات زایمانی، تجهیز و راه اندازی ورزشگاه چمن بخش، روکش آسفالت پهله به ملکشاهی و احداث غسالخانه عنوان کرد.
نظر شما